Connect with us

Știri

Astrologul Cristina Demetrescu spune cum influenteaza ALINIEREA PLANETELOR zodiile

Astrologul Cristina Demetrescu aduce vesti bune despre alinierea celor cinci planete: Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn.

Astrologul Cristina Demetrescu sustine ca pana pe 20 februarie (data pana la care vom putea vedea de pe Pamant planetele, cu ochiul liber) vom reusi sa rezolvam o serie de probleme care ne macina.

Fenomenul din aceasta luna are loc pentru prima oara in ultimii 10 ani si oferi un spectacol astronomic inedit pasionatilor.

CITESTE SI: Fenomen astronomic inedit: Cinci planete se vor alinia si vor fi vizibile de pe Terra

Venus, Marte, Jupiter si Saturn s-au aliniat formand o diagonala pe cerul noptii, inainte de aparitia zorilor zilei de 20 ianuarie. Planetele vor fi vizibile o luna intreaga de acum incolo.

Astrologul Cristina Demetrescu ne linisteste si ne spune ca trebuie sa ne bucuram de acest eveniment. Din punct de vedere astrologic, toate zodiile vor avea de castigat pe seama acestui eveniment unic.

 

„Modelul astrologic formeaza un fel de colt. E un Trigon. E un aspect pozitiv, caci alinierea lui Venus, Mercur si Jupiter ne ajuta sa gasim solutii unde nu mai credeam ca le gasim”, a declarat Cristina Demetrescu pentru emisiunea „Previziunile zilei” de la Antena 3.

Citeste continuarea pe Revista Teo

foto:click.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top