Connect with us

Știri

Au aflat că sunt frați gemeni când se pregăteau să devină părinți!

Un cuplu din Statele Unite a trecut prin șocul vieții când au primit rezultatele unor teste efectuate la o clinică de fertilitate. Cei doi au aflat că sunt frați gemeni, în timp ce de pregăteau să devină părinți.

Tinerii își doreau cu disperare să devină prinți și au apelat la serviciile unei clinici din Mississippi, pentru a afla mai multe despre procesul de fertilizare in vitro. După efectuarea mai multor teste ADN, medicul i-a anunțat pe cei doi că sunt gemeni biologici.

Medicul a descoperit că cei doi sunt gemeni biologici

Inițial, doctorul care observase similitudinile din ADN-ul celor doi, a crezut că sunt rude apropiate, cel mai probabil veri de gradul întâi.

Citește și: Au aflat că sunt frați gemeni când se pregăteau să devină părinți!

„Însă când am privit mostrele de ADN mai de aproape, am observat că erau mult prea multe asemănări. Astfel mi-am dat seama ca cei doi sunt gemeni”, a povestit bărbatul.

La următorul consult, medicul a trebuit să le dea celor doi vestea șocantă.

„Soțul a spus că multe persoane au remarcat că el și soția au aceeași zi de naștere, că arată la fel, însă totul a fost pus pe seama unei coincidențe”, a explicat acesta.

Se pare că părinții celor doi muriseră când aceștia erau foarte mici. Niciun alt membru al familiei nu a vrut să îi adopte pe gemeni, ei ajungând în grija statului. Ulterior, ei au fost adoptați de familii diferite. Din cauza unei erori din acte, familiile nu au știut că copilul pe care l-au adoptat avea un geamăn.

Citește și: Lecție de viață dată de un copil de 11 ani: își crește frații după ce au fost abandonați

Cei doi s-au întâlnit la facultate și și-au construit o relație mai ales pe baza similarităților din trecut.

Gemenii nu au luat încă o decizie asupra viitorului relației lor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top