Connect with us
Mai multi muncitori au venit la o firma din China pentru a repara instalatia electrica. Atunci cand au deschis usile unui lift, au facut o descoperire soc!

Știri

Au deschis usile unui lift si au facut o descoperire care a socat lumea!

Muncitorii unei societati de intretinere din China au venit, la finalul lunii februarie, la o cladire de firme, pentru a repara instalatia electrica. Intr-un lift, au facut o descoperire socanta care a ajuns in mass-media din toata lumea.

Mai multi muncitori veniti sa repare o problema cu instalaita electrica au descoperit o femeie moarta in lift, care incetase din viata in urma cu mai bine de o luna!

Incidentul macabru din orasul Xian a avut loc in preajma Anului Nou chinezesc, intr-o cladire de firme. Muncitorii au descoperit o problema destul de serioasa la instalatia electrica din imobil si au decis sa o opreasca, pentru a face reparatiile necesare. Inainte de a opri curentul electric, au uitat, insa, sa verifice si lifturile, intr-unul dintre ele aflandu-se o femeie in varsta de aproape 40 de ani.

Avand in vedere ca perioada Anului Nou chinezesc vine cu o vacanta prelungita, nimeni nu a mai venit sa vada ce se intampla in acea cladire. Abia dupa o luna, cand muncitorii au revenit, au descoperit-o pe femeie, moarta de foame in lift.

Citeste si:VIDEOCLIP SOCANT: Un om taiat in jumatate isi poarta picioarele in maini si ii sperie pe cei din lift!

Citeste si:Cele mai neobisnuite hoteluri din lume

Politia a deschis o ancheta si cerceteaza muncitorii pentru neglijenta si omor. Daca vor fi gasiti vinovati, risca ani grei de inchisoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top