Connect with us

Știri

Au găsit-o moartă, într-un morman de fiare! Poliţiştii au încremenit

La cei 32 de ani ai săi, Courtney Ann Sanford era considerată de mulţi o şoferiţă experimentată. Nimic nu lăsa de bănuit, însă, în acea zi blestemată, că se va urca pentru ultima oară la volan.

După câteva zeci de minute de drum, la radio a început să răsune piesa sa favorită – „Happy”, de Pharell William.

Fără să stea pe gânduri, a pus mâna pe telefon, şi-a făcut un selfie şi l-a postat pe Facebook. „Melodia asta mă face fericită”, a scris tânăra, sub fotografia postată pe Facebook.

La 60km/h maşina s-a izbit de copac şi a luat foc

În secunda următoare, a murit! Şi asta pentru că a făcut un lucru pe care mai toţi şoferii îl fac: când a tastat pe telefon, nu a tras maşina pe dreapta! Şi-a continuat drumul, neştiind că va fi ultimul!

Maşina sa s-a izbit violent de un TIR. Avea doar 60 de km/h, dar impactul a fost atât de puternic, încât a fost aruncată în şanţ şi, de acolo, într-un copac de pe marginea drumului. Ulterior, autoturismul a luat foc şi tânăra, prinsă între fiarele maşinii ca într-o menghină, n-a avut scăpare – a ars de vie, lăsând în urmă o familie îndurerată, scrie realitatea.net.

După ce poliţiştii i-au anunţat familia, aceştia şi-au dat seama că tânăra postase ceva pe Facebook tocmai la ora la care s-a produs accidentul. Când s-au uitat în telefonul pe care au reuşit să-l recupereze de la faţa locului, intact, oamenii legii au văzut că tânăra scrisese pe Facebook chiar în minutul în care a avut loc tragicul accident.

„Postarea a fost făcută la ora 8:33. La ora 8:34, am fost solicitaţi să intervenim la faţa locului”, au declarat poliţiştii.

Citeşte şi Avertizare METEO. COD GALBEN: ploi puternice, descărcări electrice, grindină, vânt

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top