Connect with us

Știri

Au prezis moartea Regelui Mihai, anul trecut! Lista sumbră a celor care vor muri în 2018

Anul trecut au prezis cu succes moarte Regelui Mihai. De peste trei decenii, cei de la The Deathlist publică pe data de 1 ianuarie o listă sumbră cu 50 de personalităţi care vor muri în cursului anului.

Dacă este să ne luăm după numele scrise anul trecut, listă a fost un succes pentru că 17 din cele 50 de predicţii s-au adeverit. Regele Mihai I, Hugh Hefner, Jerry Lewis, David Rockefeller sunt doar câţiva dintre cei care s-au stins în 2017.

Există câteva reguli pentru aceste nominalizări

DeathList are câteva reguli după care îi nominalizează pe cei care ar trebui sa moară. Nominalizații trebuie să fie suficient de celebri pentru ca moartea lor să fie se așteaptă să fie raportate de mass-media britanică.

Printre cei aşteptaţi să moară în 2018 se numără nume grele din lumea modei, un fost preşedinte al Americii dar şi mai multe actriţe.

Lista completă a celor aşteptaţi să moară în 2018 o găsiţi AICI

Citeşte şi Nostradamus, dezvăluiri pentru patru dintre cele 12 zodii! Soarele răsare pe strada vărsătorilor 

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

A fost descoperita o previziunie a lui Nostradamus care aduce niste informatii pentru patru zodii. Acestea vor trece printr-o perioada a vietii ce le va aduce foarte mult spor in casa si multe castiguri financiare.

S-a citit printre secretele lui Nostradamus, desenele si numerologiile lasate si s-a ajuns la concluzia ca, in sfarsit, soarele rasare pe strada unor zodii facandu-le mult mai fericite!

Citeşte şi Miercurea neagră: Proteste față de modificarea Codului Fiscal pe 8 noiembrie

VARSATOR

Ai trecut prin absolut foarte multe la viata ta si ai luptat pentru a ajunge departe, ei bine toata munca ta va prinde roade si vei fi extrem de rasplatit pentru absolut tot ceea ce ai facut. Urmeaza niste zile extrem de bune pentru tine. Vei avea un magnet foarte mare la bogatii si vei castiga peste absolut oriunde te vei duce extrem de multe.

SCORPION

Viaţa ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câştiguri din urmă a ceea ce ai lucrat şi vei avea o mână plină cu noroc.

Pentru capricorni urmează o perioadă de linişte

LEU

Tot răul spre bine, multe din persoanele care ţi-au făcut rău vor plăti pentru asta, iar tu vei reuşi să urci fix acolo unde îţi este locul. îţi va ieşi în cale un noroc extrem de mare care cu siguranţă te va bucura foarte mult.

CAPRICORN

Spune adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă, va urma o perioadă în care mai mult vei sta liniştit şi la locul tău. Vei face bani mai mult stând degeaba şi vei economisi extrem de multe resurse.

Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greșit.

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top