Connect with us
Baba Vanga a dezvăluit obiceiurile care aduc ghinion și ce să nu faci niciodată dacă vrei ca norocul să se mențină în viața ta.

Știri

Baba Vanga a dezvăluit cele cinci obiceiuri care aduc ghinion

Baba Vanga este renumită în întreaga lume pentru previziunile sale, dintre care unele adeverite. Dincolo de aceste profeții, celebra clarvăzătoare bulgară a oferit o mulțime de sfaturi celor care îi trecea pragul, pentru îndrumare.

Unele dintre acestea se referă la noroc și la ghinion. Cea supranumită „Nostradamus din Balcani” a dezvăluit cinci obiceiuri care atrag ghinionul în viețile oamenilor și ce să faci ca să aduci norocul asupra ta.

Cele cinci obiceiuri care aduc ghinion conform Babei Vanga

1.Nu este bine să mănânci sau să bei apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată. Vesela spartă este semn de ghinion, iar așa cum și obiectul s-a crăpat, așa și viața ta se poate fisura. Dacă vrei prosperitate, folosește doar vasele care nu au imperfecțiuni.

2.Nu lăsa pe masă bucățile de pâine pe care nu le-ai mâncat. Totodată, nu le arunca! Acestea ar trebui folosite pentru a hrăni cu ele păsările și animalele. Baba Vanga considera că atunci când arunci pâinea, îți arunci și norocul.

3.Oglinda spartă este cel mai comun semn de ghinion, așa că trebuie să scapi de ea cât mai curând. Stropește-o cu apă sfințită, apoi îngroap-o în pământ, la o distanță cât mai mare de casa ta.

4. Un alt obicei prin care se aduce ghinion este de a da mărunțișul primit rest celor sărmani, întrucât poți cădea în sărăcie. Dacă vrei să le faci un bine, mai bine le oferi ceva de mâncare.

5. Încearcă să nu te lauzi cu succesul sau averea ta. Dacă ai făcut acest lucru, bate de trei ori în lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng, ca să nu deochi norocul și să atragi ghinionul.

Citește și: Baba Vanga, profeție pentru anul 2017: Românii vor avea nevoie de cineva care…

Citește și: Remediul Babei Vanga pentru diabet și boli de rinichi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top