Connect with us
baba vanga bani

Știri

Baba Vanga a dezvăluit metoda prin care să atragi banii și norocul fără să ai bătăi de cap. Iată ce trebuie să faci!

Baba Vanga a lăsat în urmă o serie de previziuni care s-au adeverit, dar și câteva sfaturi prețioase.

Cei care i-au trecut pragul casei din Bulgaria în căutarea unor îndrumări au primit mai mereu răspunsul dorit.

Foarte mulți dintre cei care veneau la Vanga se plângeau de probleme mari cu banii.

Celebra clarvăzătoare oarbă le-a dezvăluit acestora un ritual, dar și câteva sfaturi pentru ca banii să nu mai fie un motiv de supărare pentru ei.

Iată un ritual recomandat de Baba Vanga!

Ai nevoie de un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări de la biserică. Monedele se pun în cele trei colțuri ale castronului, alături de lumânări, iar în centru – oul.

Apoi rostiți de 33 de ori: ”Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, robul l lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat.

Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Apoi luați oul, fierbeți-l tare și, înainte să îl consumați, rupeți-l în două, în dreptul frunții, spunând: ”Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”, scriu cei de la tvhappy.ro.

Ritualul Babei Vanga este renumit tocmai pentru că toți cei care l-au încercat spun că a funcționat!

Totodată, Baba a mai oferit și nouă sfaturi pentru a atrage norocul în viață

1. Dacă vrei ca niciun rău şi nicio persoană rea să îţi poată trece pragul casei tale, iar norocul să devină un oaspete frecvent – atârnă deasupra uşii de la intrare două crenguţe de soc încrucişate.

2. Nu mânca sau bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare şi prosperitate – vesela spartă e ghinion şi viaţa se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

3. În cazul în care în casa ta este o oglindă spartă, pentru a evita problemele, stropeşte-o cu un pic de apă şi apoi îngroap-o în pământ.

Dacă în cameră în care stă agăţată o oglindă a stat cineva bolnav pentru o lungă perioadă de timp sau a fost o ceartă, ori s-au întâmplat neînţelegeri, este cazul să ştergi sau stropeşti oglinda cu apă sfinţită.

4. Când îţi cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulţime de bani şi multă avere. Pune în portmoneul în care ţii banii frunze de mentă şi un praf de scorţişoară. Ele atrag după sine banii.

5. Nu lăsa niciodată pe masă bucăţi de pâine nemâncată, dacă vrei să îţi păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar şi uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrăneşte cu ele păsările, animalele, potrivit ea.md.

6. Nu da niciodată banii mărunţi săracilor, cei primiţi ca rest de la cumparat pâine sau sare – rişti să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunţiş, rămas în portmoneu.

7. Dacă vrei să vină norocul în casa ta, păstrează mereu o monedă Talisman a altui stat, dar numai de argint. Dacă vrei să începi o nouă filă în viaţa ta, aşteaptă luna nouă şi rearanjează mobilierul din casă. Norocul nu va aştepta mult.

8. Dacă succesul ţi-a întors spatele, presară sare pe toate pervazurile din casa ta. Las-o atâta timp până când norocul nu se întoarce. După asta, ia mătura şi strânge-o toată, fără să o atingi cu mâinile, pune-o într-un pachet şi du-o departe de casă sau îngroap-o.

9. Dacă doreşti să ai mereu bani şi să nu cunoşti nevoi, niciodată nu transporta banii într-un tub, nu număra banii din puşculiţă şi niciodată nu pune geanta pe podea.

1 Comment

1 Comment

  1. Bican

    2019-08-10T15:15:24+03:00 at 15:15

    cine mai munceste daca e asa de simplu ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top