Data: 13 Sep. 2017, Ora publicării:12:29

Bărbatul a găsit un COPIL pe stradă, într-o cutie de pantofi

În anii 1980, China a introdus o nouă politică referitoare la copii (fiecare cuplu trebuia să aibă doar un copil), o politică ce a dus la multe avorturi atunci când părinții aflau sexul copilului, dar și la mulți copii abandonați.

În China de atunci, a avea o fată nu era mereu un lucru de dorit. Băieții aveau mai multe șanse de a obține slujbe bine plătite.

Dar nu toți părinții au făcut avorturi, unii își ucideau copiii care aveau ghinionul de a se naște fete, alții le abandonau pe străzi, în cutii de pantofi.

Dintre toate fetele, două studiază acum la universitate

Dar o persoană refuza să vadă asta întâmplându-se, numele lui este Yu Shangzhong. Yu Shangzhong și soția sa au adoptat prima fiică în urmă cu 35 de ani, el avea pe atunci 40.

Patru ani mai târziu el a găsit o fetiță abandonată pe străzi, într-o cutie de pantofi, iar bărbatul nu a avut inima să o lase acolo, așa că a dus-o acasă, au adoptat-o, iar de-a lungul anilor, cei doi au ajuns să adopte 12 fete.  Cea mai mare fiică a lor povestește că nu le-a fost mereu ușor:

,,Am avut zile grele. Când eram mică mama mă căra în spate cu ea, aduna mâncare de pe stradă și cerșea. Oamenii ne dădeau bani și haine”, spune aceasta.

Citeşte şi Înregistrare TERIFIANTĂ cu uraganul Irma. Este INCREDIBIL cum se aude

Sursa: Huff.ro
Data publicării: 13 Sep. 2017
Scris de , în WOW
Comentarii