Bianca Dragusanu lanseaza o noua controversa! VEZI CE FOTOGRAFIE A POSTAT!

29.04.2015
Bianca Dragusanu lanseaza o noua controversa! VEZI CE FOTOGRAFIE A POSTAT!

Bianca Dragusanu lanseaza o noua controversa in mediul online. Vedeta a postat pe Facebook o fotografie cu un buchet de flori, iar fanii au sarit imediat sa comenteze ca trandafirii ar fi de la Victor Slav.

Vedeta de televiziune a scris pe Facebook la fotografia postata in urma cu putin timp “Cineva ma iubeste”, iar cei care i-au dat like la pagina au comentat imediat: “Victor te iubeste”.

CITESTE SI: SOCANT – CE TRANSMITE MARIOARA ZAVORANU DIN LUMEA DE DINCOLO

O singura persoana a scris “Toata lumea te iubeste, frumoaso” la postarea manechinului, ceilalti fiind extrem de convinsi ca florile sunt de la fostul baiat de la meteo, Victor Slav.

Bianca Dragusanu a devenit o vedeta cunoscuta in Romania datorita barbatilor cu care s-a cuplat. Cel care i-a descoperit potentialul a fost creatorul de moda Catalin Botezatu. Pe urma au urmat relatiile cu fotbalistul Adrian Cristea, cu care l-a inselat pe Victor Slav la cateva zile dupa casatorie, intr-o escapada la Paris ce a tinut toata presa agitata vreme de cateva saptamani.
bianca dragusanu 01
In urma acelui episod de infidelitate, Victor Slav a hotarat sa divorteze de Bianca Dragusanu insa cu timpul, cei doi si-au reluat relatiile bune, fiind ba prieteni, ba iubiti.