Connect with us

Știri

BLACK FRIDAY 2015 – Vezi aici ce MAGAZINE participa

BLACK FRIDAY 2015. Si anul acesta se anunta reduceri masive si preturi bomba de Black Friday. Foarte multe magazine iau parte la aceasta campanie, printre care si eMAG, EvoMag, cel.ro. Va prezentam cele mai bune oferte de Black Friday!

BLACK FRIDAY 2015. Black Friday este o denumire foarte populara data zilei care este imdediat dupa Ziua Recunostintei din Statele Unite ale Americii. Aceasta zi marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi pentru perioada Craciunului dar care de-a lungul timpului a devenit mai populara si mult mai cautata de catre cumparatorii care doresc sa-si cumpere diferite produse la promotie.

CITITI SI: BLACK FRIDAY 2015. eMAG anunta REDUCERI la TELEVIZOARE. Vezi aici cele mai bune PRETURI

Black Friday 2015  incepe la eMAG in data de 20 noiembrie 2015. In 2014, ora de start a cumparaturilor de Vinerea Neagra a fost ora 7 dimineața. eMAG anunta ca si de Vinerea Neagra 2015 va incepe sarbatoarea cumparaturilor tot dimineata, insa politica ramane aceeasi.

REDUCERI la TELEVIZOARE LA eMAG DOAR AICI

Potrivit reprezentantilor eMAG, traficul a crescut cu 29% anul trecut, fata de Vinerea Neagra din anul precedent.

Numarul de produse vandute a crescut, de exemplu, anul trecut, cu 100%. De asemenea, potrivit unui studiu de piata, peste 11 milioane de romani au auzit de Black Friday si peste 6 milioane vor sa cumpere un produs de Vinerea Neagra.

Vezi ofertele de la:

EMAG

Elefant.ro

CEL

Evomag

FLANCO

ClickShop

foto:blackfirdaynews.uk

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top