Connect with us
Un câine labrador și-a salvat prietenul din apă. Acesta l-a apucat de bățul din gură și l-a tras pe o stâncă.

Știri

Câine erou care și-a salvat prietenul din apă. Fimulețul a devenit viral

Un câine curajos și-a salvat prietenul trăgându-l din râu cu ajutorul unui băț. Cel puțin asta se observă din filmare. Însă, în realitate nu se știe dacă el a vrut să-l salveze sau doar să-i fure bățul din gură.

Imaginile au fost surprinse în Cordoba, Argentina. Pe filmare se observă cum un labrador negru urmărește un băț care plutește pe apă. El face mai multe salturi pe o stâncă alunecoasă, însă la un moment dat cade în apă și reușește să-și revendice ”premiul”.

Câinle erou care își salvează prietenul din apă

Prietenul său, un labrador alb, privește cu îngrijorare întreaga scenă. Labradorul negru, deși este în apă, el ține strns cu dinții de băț, lucru care îi și salvează viață. La un moment dat el este luat de curenți, însă prietenul său de pe margine este atât de rapid încât prinde cu dinții bățul, ținut în gură de prietenul său.

Ambii câini mențin un echilibru incredibil cu ajutorul bățului. Din fericire niciunul dintre câini nu a fost rănit. În descrierea filmulețului, proprietarul a menționat faptul că cei doi câini cunosc foarte bine zona.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top