Connect with us
Cainele viral a uimit lumea in 31 de secunde cu schemele lui

Știri

Cainele viral A UIMIT LUMEA in 31 de secunde cu schemele lui I VIDEO

Un filmulet care are in centrul actiunii mai multi caini reprezinta o veritabila lectie despre ceea ce inseamna vointa animalelor, care, asa cum se vede si in imagini, este foarte puternica.

Chiar si oamenii pot invata multe din imaginile care au devenit virale in toata lumea.
Practic, este vorba de un caine care si-a dorit enorm sa ajunga impreuna cu alte patrupede pentru a petrece o zi frumoasa, ca intre prieteni. Zis si latrat, cum ar veni pe limba animalelor de companie considerate cei mai buni prieteni ai omului.

Un gard de aproximativ doi metri ii despartea pe eroii din imagini. La prima vedere, pare o problema de netrecut pentru un caine de talie normala. Nu si pentru cel din filmare, care odata ce si-a aratat calitatile, suntem siguri ca a provocat inclusiv invidia pisicilor, specialistele de drept in arta catararilor.

In imagini se vede cum cainele isi face planul de atac si apoi trece la actiune, stiind in fiecare clipa care va fi urmatorul salt, pentru ca asta a facut patrupedul din imagini, salturi canine specifice alpinistilor. Desi nu este dotat de natura cu gheare care sa ii permita catararea pe suprafete verticale si nici cu un corp destinat unor astfel de activitati, cainele din imagini a reusit totusi ceea ce si-a propus.

Citeste si: Fetita ocrotita de ingeri si POVESTEA VIRALA care a emotionat o lume intreaga

Magdalena, melodia virala pe vremea lui Ceausescu. Versurile creau isterie

Urmand indemnul din reclame „imposibilul este nimic”, Azorel a escaladat gardul din fata lui cat ai spune caine alpinist devenit viral pe relele de socializare ale lumii, inclusiv pe huff.ro. Ba chiar mai repede. Toate ca toate, dar cand ii este parca cel mai greu unui alpinist care vrea sa cucereasca un varf? Cand ajunge un aproape de final, pentru ca atunci se acumuleaza oboseala si pot aparea erorile fatale.

Apropierea de finalul escaladarii nu a fost insa o problema pentru cainele nostru. Cu o inzestrare fizica demna de toata invidia celorlalte patrupede, acesta s-a descurcat incredibil, chiar daca a fost nevoit sa evite niste varfuri ascutite din metal, care intr-un moment de neatentie, ii puteau perfora blana. Cu o lejeritate dezarmanta, Azorel s-a strecurat si apoi a coborat la fel de agil catre ceilalti caini.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top