CAMPANIE incredibila pentru transsexualul BRUCE JENNER! Ce fac acesti barbati pentru tatal lui Kim Kardashian nu are pereche!

29.04.2015
CAMPANIE incredibila pentru transsexualul BRUCE JENNER! Ce fac acesti barbati pentru tatal lui Kim Kardashian nu are pereche!

O adevarata isterie a inceput zilele acestea pe Twitter, dupa confesiunile emotionante ale lui Bruce Jenner, care la 65 de ani a inceput procesul de schimbare de sex.

#PainYourNailsforBruce este unul dintre hashtagurile cele mai urmarite pe Twitter si Instagram in clipa de fata. Si anume, barbatii din toata lumea isi vopsesc unghiile pentru a-si arata sprijinul fata de suferinta lui Bruce Jenner si lupta impotriva homo si transfobiei.

CITESTE SI: UITE CUM ISI O MAMA BAIATUL IN STRADA

Aceasta miscare solidara cu fostul campion olimpic american vine la cateva zile dupa ce Bruce a facut cele mai mari confesiuni de pana acum. Acesta a marturisit ca a inceput sa ia estrogen (hormon feminin) inca din anii 80 dar si-a intrerupt procesul dupa doar 5 ani, din teama.

Cea care i-a fost mereu aproape lui Bruce Jenner este fiica lui vitrega, Kim Kardshian, care a declarat la Today (NBC) ca toata familia este alaturi de tatal ei si toti au teama de a nu-l jigni atunci cand li se adreseaza cu ‘el’ sau ‘ea’.
bruce jenner 01

bruce jenner 02

bruce jenner 03

bruce jenner 04