Connect with us
O femeie din Statele Unite a slăbit spectaculos după ce a renunțat la un singur aliment. Tânăra a dezvăluit secretul său.

Știri

Cântărea 160 de kilograme. A renunțat la un SINGUR aliment și a slăbit spectaculos!

Amy LeRoy este o femeie în vârstă de 29 de ani din statul american Kentucky. Mamă a doi copii, femeia cântărea 160 kilograme, însă a slăbit spectaculos, renunțând la un singur aliment.

Amy ajunsese aproape de obezitate morbidă și consuma în jur de 4.000 de calorii pe zi. O singură masă a femeii consta în 1500 de calorii consumate, iar ea luase vizibil în greutate.

Problemele cu greutatea o făcuseră să își piardă încrederea în sine. Într-un interviu acordat pentru publicația Daily Mail, tânăra își amintește că a avut mereu de suferit din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase.

„Când eram în școală, am urmat un tratament pentru anxietate socială. Știu sigur că greutatea mea a stat la baza acestor probleme. Din această cauză, m-am simțit foarte nesigură pe mine în situații sociale. Îmi era teamă că nu voi încăpea pe ușile restaurantelor și mă luptam să înaintez prin mulțimi, pentru că eram imensă. Acum, că am pierdut din greutate, mă simt încrezătoare în forțele proprii. Pot să ies liniștită cu prietenii și să merg cu copiii mei în mai multe locuri”, a declarat Amy.

În anul 2006, femeia a trecut printr-o operație de bypass gastric, dar acest lucru nu i-a fost de mare folos, întrucât nu a putut renunța la obiceiuirile alimentare nesănătoase.

În urmă cu doi ani, femeia a descărcat o aplicație care monitoriza caloriile consumate și a realizat că numărul acestora este foarte mare și se datorează, în mare, unui singur aliment.

Citește în pagina următoare la ce aliment a renunțat femeia!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top