Connect with us

Știri

Cantareata Sinead O`Connor a vrut sa se SINUCIDA

Cantareata de origine irlandeza Sinead O`Connor a incercat sa se sinucida duminica. Ea a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care anunta ca a luat o „supradoza” de droguri sau medicamente, anunta AFP.

Intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare, a carui autenticitate nu a putut fi verificata pentru moment, cantareata si-a exprimat durerea ca nu mai poate avea legaturi cu familia sa, din cauza unui „oribil lant de tradari”.

„Am luat o supradoza”, se arata in mesaj, dar nu se precizeaza daca este vorba de droguri sau medicamente. „Nu exista alt mod de a obtine respect. Nu sunt la mine acasa, sunt intr-un hotel, undeva in Irlanda, sub un alt nume (…) Daca nu as fi publicat asta, copiii mei si familia nici nu ar fi stiut. As putea fi moarta de mai multe saptamani fara ca ei sa stie”, mai este scris in mesaj.

Firma de relatii publice care a reprezinta pe Sinead O’Connor nu a putut fi contactata in cursul serii. Un purtator de cuvant al politiei irlandeze a afirmat ca nu face declaratii despre „persoane particulare”. O sursa din cadrul politiei din Irlanda a anuntat ca artista a fost „localizata in conditii de siguranta”.

Mass-media din Irlanda a anuntat ca ea primeste ingrijiri medicale. Mai devreme in cursul anului, Sinead O’Connor si-a anulat toate concertele din cauza ca fiul sau sufera de „probleme de sanatate care ii pun viata in pericol”. In luna august, ea a fost supusa unei histerectomii (operatie de indepartare a uterului) pe care a relatat-o pe retelele sociale.

„Muzica s-a incheiat pentru mine. Muzica a facut asta. M-a facut invizibila chiar si pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu ma voi intoarce niciodata la muzica”, a scris pe Facebook, sambata, artista.

Artista, in varsta de 48 de ani, este cunoscuta pentru puternicele luari de pozitie in favoarea drepturilor femeii sau contra agresiunilor sexuale in randul bisericii catolice din Irlanda. De asemenea, ea a discutat public despre lupta sa impotriva depresiunii.

Sinead O’Connor (48 de ani) a fost salutata de critica de la primul sau album, „The Lion and the Cobra” (1987), si a ajuns la statutul de vedeta internationala cu piesa „Nothing Compares 2 U, scrisa de Prince.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top