Carmen Hara este cunoscuta pe plan international! Nu ai fi crezut niciodata ca poate fi in stare de asa ceva! Vezi ce a facut

29.10.2015
Carmen Hara este cunoscuta pe plan international! Nu ai fi crezut niciodata ca poate fi in stare de asa ceva! Vezi ce a facut

Carmen Hara are blog pe revista arhicunoscuta Huffingtonpost. Articolele sale sunt iubite de publicul american

Celebra clarvazatoare din Romania, Carmen Hara, are blog pe Huffingtonpost. Aceasta a publicat deja mai multe articole care au fost primite foarte bine de publicul larg. Fiecare postare are sute de share-uri pe Facebook, dar si milioane de like-uri.

In descrierea profilului, Carmen Hara se recomanda ca fiind un cunoscut autor, psiholog si expert in relatii amoroase. Aceasta precizeaza ca a publicat si o carte in mai, 2015.

Articolele clarvazatoarei ating teme precum profilul sufletului pereche, dragoste, relatii amoroase, motivatie interioara, lectii de viata, etc.

Curiosii pot citi pe blogul lui Carmen Hara „Cele 7 calitati pe care le cauti intr-un suflet pereche”, „Adevarul despre emotiile si viata ta”, „Cele 6 secrete ale intimitatii emotionale”, „Cele 7 secrete pentru o relatie minunata” si multe alte articole asemenatoare.

Pentru mai multe lectii de viata din partea clarvazatoarei se poate accesa pagina ei din cadrul Huffingtonpost.

Nu te-am convins? Mai jos se poate citi un scurt paragraf dintr-un articol postat de celebra prezicatoare!

„Inradacineaza-te in aceste cinci temelii (multumire, intelepciune, rabdare, aacceptare, iubire) care iti vor ridica viata spre cele mai inalte culmi. Foloseste-le in relatia cu ceilalti, in relatia cu tine insuti, in cariera si in viata de zi cu zi pentru a-ti multumi sufletul.

Iubirea. Nimic nu este atat de cumplit incat sa nu poata fi salvat prin dragoste. Umple golurile din viata ta cu iubire: daca nu simti iubirea asa cum isi doresti, ofera iubire pretutindeni. Daca primesti iubire in mod gresit, arata iubire in mod corect. Chiar daca cineva te-a ranit, este in interesul tau sa ierti si sa continui sa iubesti. Iubirea ne inzestreaza cu o bucurie care nu poate fi descrisa de nimic; transforma iubirea in lumina calauzitoare.”

(„Cei cinci stalpi ai unei vieti fericite”)

Cine este Carmen Hara?

Cunoscuta Carmen Hara s-a nascut la Bistrita si a absolvit Scoala de arte din Bucuresti in 1978, dupa care a obtinut un Ph. D. la Albert University.

Aceasta a reusit sa obtina o diploma de master la Somerset University in psihologie. Desi Carmen a cochetat si cu muzica, ea este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog si astrofiziognomist si vorbeste fluent cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, maghiara si germana.

Dupa ce s-a mutat in SUA in anul 1983, Carmen Hara a devenit cunoscuta lumii intregi cand a prezis numeroase fapte care s-au adeverit unor oameni importanti din America. Prima persoana consiliata de Carmen Hara a fost actrita Candice Bergen, careia i-a spus in anul 1992 ca sotul ei va muri dar si ca fiica sa va avea nevoie de o operatie pe cord. Ambele predictii s-au confirmat!

Printre predictiile facute de celebra clarvazatoare se numara colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., dar si evenimentele de la 11 septembrie.

Sursa foto libertatea.ro