Connect with us
Caz șocant! Și-a ucis copiii într-un mod greu de imaginat.

Știri

Caz șocant în Caraş-Severin: Și-a ucis copiii imediat după naștere. Ce a făcut cu trupurile i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori

Caz șocant în Caraș-Severin! Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Detaliile din anchetă i-a șocat pe anchetatori.

El fiind acuzat că a ucis doi copii pe care soţia sa i-a născut în anii 2002 şi 2015. Trupurile bebeluşilor au fost îngropate în acelaşi loc, sub o stâncă aflată la circa 200 metri de casă.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Pavel Rădulescu este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin de săvârşirea a două infracţiuni de omor.

Tribunalul Caraş-Severin a emis sâmbătă un mandat de arestare preventivă pe numele lui Pavel Rădulescu pentru o perioadă de 30 de zile.

„În fapt, s-a reţinut că inculpatul Rădulescu Pavel, în cursul anului 2002, imediat după ce soţia sa a născut la termen un nou-născut de sex masculin. L-a ucis prin introducerea acestuia într-un sac de material plastic şi l-a îngropat sub o stâncă, la circa 200 metri de casă.

Situaţia s-a repetat şi în cursul anului 2015, când soţia sa a născut un alt nou-născut, de sex feminin, pe care inculpatul l-a îngropat în acelaşi loc.”, arată sursa citată.

Articol pe temă similară: Preotul Matei Vulcănescu: Nu omorâți copiii în pântece. Mai bine nașteți-i și apoi omorâți-i!

Preotul ortodox român Matei Vulcănescu de la Biserica Panaghia Odighitria din Pireu a postat un mesaj revoltător pe o rețea de socializare.

Preotul a postat pe Facebook un mesaj în care spune că femeile care nu vor să păstreze o sarcină să nu facă avort, ci să nască și mai apoi să își omoare copilul pentru că e “un păcat mai mic”.

“Nu mai omorati copii in pantece pentru ca ii trimiteti in iad, mai bine nasteti-i, botezati-i si apoi omorati-i! E un pacat mai mic!”, este mesajul postat de Matei Vulcănescu. Postarea a strâns un val de reacții negative.

În replică, purtătorul de cuvânt al Patriarhie Române, Vasile Bănescu, a afirmat că părintele Vulcănescu nu face parte din Biserica Ortodoxă Română și că nu împărtășește ideile promovate de acesta.

“Formularea este șocantă. O calific ca profund nefericită. Preotul Matei Vulcănescu nu face parte din Biserica Ortodoxă Română. Face parte din Biserica Greciei, Mitropolia de Pireu. Contează formularea în sine.

Deși intenția părintelui a fost probabil la a îndemna la nașterea pruncilor, formularea rămâne profund discutabilă. A doua parte a declarației este foarte neplăcut interpretabilă. Pruncii uciși în avort nu ajung necesarmente în iad.

Este o concepție pe care biserica nu o împărtășește. Există persoane care practică în formulare un radicalism cu care Biserica Ortodoxă Română nu este de acord. Preotul Matei Vulcănescu nu aparține de BOR.”, a declarat Vasile Bănescu, la Antena 3.

Păcatul avortului este foarte grav la catolici

Păcatul avortului este considerat foarte grav de romano-catolici. În trecut, doar un episcop sau duhovnic special putea ierta acest păcat. Potrivit doctrinei catolice, avortul este un păcat grav care atrage excomunicarea.

În anul 2015, Papa Francisc descria “chinul existențial și moral” al femeilor care decid să avorteze. Suveranul Pontif a declarat că s-a întâlnit cu multe femei care “poartă în inimile lor cicatricea acelei decizii agonizante şi dureroase”.

1 Comment

1 Comment

  1. xyz

    2018-01-13T18:49:35+02:00 at 18:49

    Pai in Romanistanul dinaintea erei noastre nu s-a auzit de contraceptie, iar avortul, vai! Mai bine turnam plozi si ii chinuim in fel si chip, just, nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top