Connect with us
Mama si fiica acuzate de incest

Știri

Caz socant: O femeie din Oklahoma s-a casatorit legal cu fiica ei biologica

Un caz socant face inconjurul lumii. O mama si fiica ei au fost acuzate de incest dupa ce autoritatile au aflat ca sunt casatorite legal una cu cealalta, relateaza Washington Times.

Citeste si: S-a trezit in mijlocul noptii pentru ca cineva ii facea sex oral. Cand a vazut cine era a ramas socata

Citeste si: Si-a blocat organul genital intr-un scaun cumparat de la Ikea. Reprezentantii magazinului au avut o reactie neasteptata

Iar detaliile socante din jurul acestui caz nu se opresc aici. Patricia Ann Spann, in varsta de 43 de ani, a mai fost casatorita si cu fiul ei.

Autoritatile din Oklahoma au descoperit luna trecuta ca Patricia este legal casatorita cu fiica ei biologica Misty Velvet Dawn, in varsta de 25 de ani.

Legea din acest stat american considera incest orice casatorie intre rude apropiate fie ca exista sau nu relatii sexuale iar pedeapsa se ridica pana la 10 ani de inchisoare, potrivit stirileprotv.ro

Situatia a fost descoperita in urma unei anchete derulata de Protectia Copilului. Patricia le-a spus autoritatilor ca a pierdut custodia celor 3 copii ai ei, care au fost adoptati in cele din urma de catre bunica lor din partea tatalui.

Femeia a explicat i s-a parut „in regula” sa se casatoreasca cu fiica ei pentru ca pe certificatul de nastere al tinerei nu era trecut numele ei ca mama.

Autoritatile locale au mai aflat ca femeia s-a casatorit in 2008 si cu fiul ei, insa acesta a cerut o anulare dupa 15 luni citand „incestul” drept motivare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top