Caz unic în lume: O negresă a născut doi copii albi

Mihaela Dorobantu
30.01.2017
Caz unic în lume: O negresă a născut doi copii albi

Caz unic în lume! O negresă din Marea Britanie a născut doi copii albi. Cei doi copii sunt blonzi, cu ochii albaștri și pielea albă.

Catherine Howarth, în vârstă de 37 de ani, a fost luată prin surprindere când și-a văzut fiul pentru prima dată. Chiar și asistentele au fost uimite: „Asistenta s-a uitat la mine, apoi s-a uitat la Jonah și apoi la mine din nou și nu îi venea să creadă.”, a declarat Catherine.

Când a venit pe lume primul copil, în 2014, părinții au crezut că nu este bebelușul lor.

“Prima oară când l-am văzut pe Jonah, care acum are 3 ani, am zis că nu e bebeluşul nostru. Am fost convinşi că ni s-a dat un copil greşit. I-am făcut şi testele ADN, care au arătat clar că era al nostru”, a povestit tatăl Richard.

O negresă a născut doi copii albi- cazul care i-a șocat chiar și pe medici

În urmă cu șase luni, Catherine și Richard au devenit părinți pentru a doua oară. Fetița lor, pe nume Sophia este tot blondă, cu ochii albaștri și pielea albă. Medicii au fost uimiți și au declarat că acest lucru este posibil o dată la un milion.

“Un analist în genetică ne-a spus că se poate întâmpla o dată la un milion de naşteri. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva”, a spus Catherine Howarth, cu origini africane, care lucrează ca analist finaciar.

O negresă a născut doi copii albi. Medicii spun că acest caz este posibil o dată la un milion

Când a venit pe lume fetiţa, Sophia, toată lumea a fost absolut şocată. Richard Howarth, care lucrează în domeniul medical, a asistat la naştere.

“Este interesant ceea ce s-a întâmplat. Însă pentru noi culoarea pielii nu are nici o importanţă. Suntem fericiţi că am avut noroc să avem un băieţel şi o fetiţă foarte frumoşi”, a spus Richard.

Micuţul Jonah a fost remarcat deja de mai multe agenţii de modelling. El a fost ales pentruședințe foto pentru lansarea de haine pentru copii.

Citește și: O femeie virgină a născut un bebeluș perfect sănătos

Catherine şi Richard Howarth locuiesc în Milton Keynes, Buckinghamshire, Marea Britanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *