Cazul Mihaela Radulescu ajunge la CNCD

08.04.2015
Cazul Mihaela Radulescu ajunge la CNCD

Cazul Mihaela Radulescu ajunge la CNCD. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a primit trei sesizari cu privire la declaratiile homofobe ale juratei de la Romanii au talent.

„Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati ‘diferenta’, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept”, a scris Mihaela Radulescu pe blogul personal.

CITESTE SI: ANNE HATHAWAY S-A TRANSFORMAT IN MILEY CYRUS

Comentariul vedetei PRO TV a starnit indignare, mai multe personalitati luand pozitie, printre care doua vedete gay (Mircea Solcanu si Mircea Zara) dar si actorul Mihai Bendeac si prezentatoarea tv Andreea Raicu.

Mihaela Radulescu a revenit ieri cu scuze publice in cazul in care a ofensat comunitatea gay din Romania: „Am prieteni gay, lucrez cu ei, nu manifest niciun fel de ura sau discreditare in fata lor si nici dupa ce parasesc incaperea. Eu am reusit sa invat lectia tolerantei. Si chiar ii admir pe cei decenti, mereu stilati, sensibili si destepti, care nu sar calul in nicio directie. Dar n-am sa reusesc niciodata sa inteleg de ce trebuie sa fiu de acord cu exagerarile unora dintre ei, de le cele vestimentare la cele comportamentale, in public si pana la aberanta casatorie intre oameni de acelasi sex”.