Connect with us
Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

Știri

Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE SOCANTE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

Marii lideri ai lumii, pintre care si Regina Elisabeta, dau nastere unor controverse care mai de care mai bizare la fiecare aparitie publica. Anumite imagini cu Regina Elisabeta sunt interzise la Casa Regala Britanica, iar media englezeasca nu indrazneste sa vorbeasca despre el.

Adeptii teoriei conspiratiei sunt convinsi ca lumea este condusa de o organizatie secreta denumita Illuminati, care lucreaza cu reptilienii prezenti in Sumerul Antic pe pamant. Pentru a-i convinge pe ceilalti de faptul ca si Regina Elisabeta a Marii Britanii este reptiliana, acestia posteaza peste tot imagini in care aspectul ei fizic, dincolo de varsta pe care o are, nu seamana deloc cu al unei fiinte umane.

Pe langa asta punem si un document secret care circula zilele acestea pe Internet conform caruia insasi Casa Regala ar recunoaste ca Regina Marii Britanii nu este o fiinta umana.

PLANETA NIBIRU, cea care aduce Apocalipsa, CĂUTATĂ cu DISPERARE

PROFETII 2016. Futurologul Michael McClellan: „Regina Elisabeta va muri anul acesta in somn!”

Nu se stie daca niste hackeri au spart site-ul oficial al Caseo Regale Britanice, insa pe royal.uk a aparut un document care a fost sters imediat si in care se specifica originea reala a Reginei Elisabeta: reptiliana. Comunicatul de presa care a renascut teoria conform careia nu suntem condusi de cei pe care ii stim a fost imediat indepartat de pe site-ul Casei Regale, insa cineva a facut repede o captura pentru a demonstra ca teoria se confirma.

Multa lume sustine ca regina Elisabeta isi poate schimba des forma, iar pe gatul ei se vede foarte des ca ar fi reptiliana si nu o fiinta umana. In comunicatul cu pricina nu se foloseste termenul „reptilian”, insa da de inteles ca nu ar fi o fiinta umana. „Regina vrea sa raspunda speculatiilor recente din mass-media conform carora ea ar fi fost vazuta de mii de oameni intr-o forma diferita (…)

Vrem sa ne reasiguram publicul ca regina ramane totusi regina lor si ramane o figura respectata si iubita, asa cum a fost cunoscuta dintotdeauna. Desi ea s-ar putea sa nu fie o fiinta umana, totusi ea este un lider si monarh devotat si crede ca supusii ei o vor accepta pe ea si pe familia ei asa cum este”, se arata in comunicatul-fantoma de pe site-ul royal.uk.

regina elisabeta

1 Comment

1 Comment

  1. Stress.

    2016-07-07T17:26:32+03:00 at 17:26

    Maine poimâine ziceți ca e nemuritoare ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top