Ce farsă i-a făcut o româncă șefei ei din Marea Britanie! A fost condamnată la închisoare

25.09.2020
Ce farsă i-a făcut o româncă șefei ei din Marea Britanie! A fost condamnată la închisoare

Farsă soldată cu închisoarea. O româncă din Marea Britanie a fost condamnată la închisoare după ce i-a făcut o farsă șefei ei cu care nu se înțelegea deloc. În fața judecătorului, românca de 32 de ani a declarat că a vrut să îi facă o farsă, însă anchetatorii au stabilit că este vorba despre mai mult decât atât.

Ce farsă i-a făcut o româncă, șefei ei din Marea Britanie

O farsă a dus-o după gratii. O româncă în vârstă de 32 de ani a fost condamnată la închisoare după ce a pus detergent în termosul șefei ei. Ajunsă în fața justiției, femeia a declarat că a fost vorba despre o farsă, însă anchetatorii au ajuns la altă concluzie. Se pare că cele două nu se înțelegeau deloc, iar românca ar fi vrut să se răzbune.

Conform BBC, românca este stabilită în Londra de câțiva ani.

Incidentul a avut loc pe data de 22 aprilie, când Angelina Raychinova a criticat-o dur pe românca Aurora Iacomi. Totul s-a petrecut în fața colegilor, motiv pentru care românca s-a simțit umilită.

Puțin mai târziu după asta, românca a văzut termosul cu cafea al șefei ei, în care a turnat o soluție de curățare.

„Când s-a întors, a luat o gură de cafea din termos și a simțit imediat o senzație de arsură pe buze și a scuipat conținutul”, a declarat procurorul Philip Allman.

Angelina Raychinova a declarat că lichidul din termos mirosea a „Graffi Green”, un detergent foarte puternic folosit pentru îndepărtarea graffiti-ului.

Momentul în care românca a turnat lichidul în termosul cu cafea al șefei ei, a fost surprins pe o cameră de luat vederi. În Instanță, femeia a pledat vinovată, declarând că a vrut să îi facă o farsă șefei ei. Oamenii legii au stabilit că acțiunea ei a fost premeditată, dar că femeia nu a știut știut nivelul de risc la care urma să o supună pe șefa ei, după ce aceasta bea din cafeaua cu detergent.

În final, românca a fost condamnată la 10 luni de închisoare pentru administrarea unei substanțe nocive.