Connect with us
Ce urasc barbatii la femei.jpg

Stil

Ce urasc barbatii la femei? Detalii de care ele habar n-au

In primul rand, femeile au inceput sa semene intre ele, ghidate fiind de anumite mode si comportamente care pur si simplu le sterge din feminitate. Acelasi machiaj, acelasi stil de imbracat, aceleasi coafuri, aceeasi atitudine si, poate ce-i mai rau, acelasi comportament care le face sa para fructele interzise.

Mai sunt si femei care stiu sa fie altfel in societate si care atrag prin naturalete si printr-un alt mod de a vedea lucrurile, dar acestea sunt piese rare intr-un peisaj acaparat din ce in ce mai repede si mai accentuat de categoriile amintite mai sus.

Ce urasc barbatii la femei? Printre alte raspunsuri se regaseste si dorinta femeilor de a fi cu orice pret egalele barbatilor, chiar daca asta inseamna sa preia multe dintre apucaturile mai putin ortodoxe ale acestora, precum consumul exagerat de alcool, depravarea, goana dupa cluburi si aventuri, noptile pierdute aiurea, limbajul vulgar si relatiile intime ocazionale, de scurta durata.

Un alt aspect care deranjeaza barbatii din ziua de azi este legat de celebrul materialism – si nu vorbim de materialismul dialectic aici – care nu mai tine de cont de legile firesti ale atractiei dintre el si ea, ci mai degraba de legile atractiei dintre banii lui si ea sau anii ei, in functie de varsta lui…

Citeste si: Sase fantezii sexuale pe care le au atat femeile, cat si barbatii

Cat de diferit este creierul femeilor de cel al barbatilor. Stiai asta?

Limbajul pisicesc din ce in ce mai pronuntat in randul femeilor este un alt amanunt care provoaca fiori pe cortexul barbatilor. Firi delicate, ok, dar parca prea se alinta nonstop cu fel si fel de miorlaituri vorbite mai ales cand vor sa obtina ceva de la cel care este langa ele.

Femeile sunt foarte intrigate cand intalnesc barbatii care elimina gazele prin cavitatea bucala sau prin alte iesiri anatomice daruite de natura, dar nu se gandesc la un amanunt esential si care poate fi observat mai ales de cei care fie sunt intr-o relatie serioasa, fie calatoresc constant cu mijloacele de transport in comun. Cand ea, gratioasa si delicata, isi piaptana parul si arunca firele pe jos, indiferent ca se afla acasa sau la metrou, este considerat un gest revoltator de multi barbati.

Ce nu-i mai place unui barbat la o femeie se refera si la acel moment cand ea incearca sa preia conducerea relatiei si usor, usor, sa-i elimine din libertatile si bucuriile pe care le avea pana sa o intalneasca. Privitul meciurilor de fotbal sau jucatul sportului rege alaturi de prieteni sunt sacre pentru majoritatea barbatilor si nu trebuie invadate sub nicio forma de cenzura femeiasca.

Si cum nu exista discutii intre barbati care sa nu vizeze si subiectul sexului, trebuie amintit ca barbatii sunt foarte dezamagiti de femeile frumoase, care stiind ca sunt frumoase, nu se implica in pat si au pretentia ca totul li se cuvine in materie de placeri carnale. In acest context, sunt foarte apreciate cele care nu au fost asa daruite de la natura, dar care stiu ce trebuie sa faca pentru a scoate maximum in momentul relatiilor intime cu alesul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top