Connect with us
Doi tineri canadieni au fost protagonistii unei casatorii mai putin obisnuite. Cei doi au decis sa isi faca nunta intr-un...sanctuar de pisici!

Știri

Cea mai ciudata nunta din istorie! Cine au fost invitatii VIDEO

Louise Veronneau si Dominic Husson sunt doi tineri originari din Montreal, Canada. Cei doi au zburat aproximativ 4000 de kilometri pentru a-si face nunta in California, intr-un mod cu totul neobisnuit.

Tinerii au ales sa isi uneasca destinele intr-un „sanctuar al pisicilor” din statul american, unde peste 1.000 de feline umbla nestingherite. Mirii si-au motivat alegerea prin faptul ca sunt mari iubitori de animale.

Vezi si: Au divortat la cateva ore dupa ce s-au casatorit, dintr-un motiv nemaiauzit!

Vezi si: Iata ce nu stiai despre pisici

„Suntem amandoi iubitori de animale, iar ea este o persoana extraordinara si de-asta am vrut sa ma insor cu ea”, a spus Dominic pentru NBC News. „Impartasim aceleasi valori. Iubirea noastra pentru animale sta la temelia relatiei noastre”, a declarat si Louise.

Locul unde s-a petrecut nunta este un adapost pentru animale din California, care a gazduit peste 24.000 de pisici si 7.000 de caini in cei 24 de ani de existenta. Proprietarea acestui stabiliment a recunoscut ca a avut mari emotii in ceea ce priveste evenimentul, insa s-a calmat cand a vazut ca pisicile au reactionat bine fata de mire si mireasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top