Connect with us
Cersea bani si pacalea oamenii ca este handicapat, dar a fost demascatCersea bani si pacalea oamenii ca este handicapat, dar a fost demascat

Știri

Cersea bani si pacalea oamenii ca este handicapat, dar a fost demascat I VIDEO

Viata este complexa si are multe aspecte, nu-i asa? Mana care nu spune o poveste, nu primeste pomana… Replicile inspirate din filmul Filantropica, dedicat lumii cersetorilor si escrocilor, au fost aduse in actualitate de un caz care a devenit viral pe YouTube si in retelele de socializare. Este vorba despre un asa-zis cersetor, care storcea banii oamenilor profitand de un presupus handicap. Barbatul din imagini atingea coarda sensibila a naivilor pe care ii pacalea ca are picioarele retezate. Totusi, la un moment dat a existat o persoana careia i s-a parut ceva suspect in legatura cu falsul cersetor.

Si cum minciuna are picioare scurte, si in cazul de fata s-a dovedit ca escrocul sentimental avea picioare la fel de scurte, desi la prima vedere poza intr-un napastuit al sortii. Proba video este edificatoare in acest sens si a starnit multe comentarii de indignare in retelele sociale.

Citeste si: Euro 2016: atacuri xenofobe umilitoare ale francezilor la adresa Romaniei

Gestul emotionant al lui om al strazii a devenit viral pe internet

Mirosind inselaciunea care se derula in fata lui, barbatul din imagini s-a apropiat de cersetor si fara alte discutii suplimentare, a decis sa ii dea jos pantalonii care il ajutau sa induca oamenii in eroare. Cand a reusit sa il dezbrace pe falsul cersetor, persoanele din jur au fost socate. Cel pe care il credeau un infirm nefericit, era de fapt un om sanatos si care se putea deplasa normal.

Picioarele falsului cersetor erau prinse cu ajutorul unei perechi de pantaloni scurti, astfel incat sa para ca este handicapat. Trucul murdar a fost descoperit in cele din urma si oamenii din zona s-au convins ca aveau de-a face cu un escroc. In momentul in care a fost demascat, individul a incercat sa paraseasca rapid zona, dar in aceeasi maniera: pe carut, in coate, de parca ar fi fost handicapat cu acte in regula. Videoclipul in care apare falsul cersetor a fost distribuit pe multe site-uri tocmai pentru ca alti oameni sa nu mai fie pacaliti prin aceeasi metoda murdara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top