Connect with us
O mireasa din Statele Unite ale Americii a inceput sa se comporte nefiresc chiar in ziua nuntii. Cand a ajuns la doctor, a avut parte de un soc.

Știri

Chiar in ziua nuntii, mireasa a inceput sa se comporte ciudat. Cand a ajuns la doctor…

Un doctor din orasul american Sacramento a fost nevoit sa trateze o mireasa chiar in ziua nuntii acesteia. Tanara s-a prezentat la cabinetul doctorului Edward Panacek, insotita de mama sa.

Femeia a povestit ca fiica ei a inceput sa aiba ameteli si halucinatii inca de la primele ore ale zilei. Cele doua au pus toate acestea probleme pe seama stresului din ziua nuntii. Cand mireasa a inceput sa tipe, mama ei a chemat un psihiatru, intrucat a crezut ca fiica sa a cazut rada unei caderi nervoase. Psihiatrul nu a putut sa rezolve problema si a concluzionat ca nu este vorba de o cadere nervoasa.

Citeste si: Doctorii au ramas socati cand au vazut ce avea acest barbat in gat

Citeste si: Aceasta femeie se plangea de ameteli si dureri puternice de cap. Doctorii au ramas socati

Dupa ce femeia i-a spus ca simte dureri de cap si de gat, doctorul Panacek a pus-o sa isi aplece capul si sa isi dea parul la o parte. Medicul s a realizat ca femeia ajunsese fazda unei larve de taun, care masura mai bine de un centimetru. Mireasa fusese in Costa Rica, la petrecerea burlacitelor, iar insecta se instalase intr-o rana deschisa.

Doctorul i-a scos larva, iar tanara a putut sa se casatoreasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top