Connect with us
Cine este mama lui Raed Arafat și cu ce se ocupă tatăl lui. Săpunul șefului IGSU

Știri

Cine este mama lui Raed Arafat și cu ce se ocupă tatăl lui. Săpunul șefului IGSU

Raed Arafat este cel mai prezent personaj din sănătatea românească, fiind fondatorul SMURD, cel mai bun serviciu de urgență din România. Mama lui Raed Arafat și tatăl acestuia trăiesc în Palestina. Arafat a venit în România pentru a studia medicina și a absolvit cu succes facultatea, lăsând totul în urmă, chiar dacă făcea parte dintr-o familie înstărită.

Mama lui Raed Arafat are 82 de ani și trăiește în lux

Parinții lui Raed Arafat sunt foarte înstăriți, mama sa are 82 de ani și trăiește într-o vilă de lux în orașul Nablus din Palestina. Aceștia dețin foarte multe afaceri imobiliare și o fostă fabrică de săpun, care acum a fost transformată de familia Arafat în muzeu.

Fabrica de săpun și-a încetat activitatea acum mai bine de șapte zeci de ani, Daud Arafat, tatal lui Raed Arafat, a ținut cu dinții de locație și a reușit să o transforme într-un muzeu cultural.

Mama șefului SMURD locuiește într-o vilă de lux care este trecută și în declarația de avere a secretarului de stat.

Părinții lui Raed Arafat și-au dorit să conducă afacerile familiei

Atât mama cât și tatăl lui Raed Arafat și-au dorit ca Raed Arafat să conducă afacerile familie, dar fiul lor era mult prea pasionat de medicină și a fost atât de curajos încât a ales România să studieze medicina. După ce a terminat s-a specializat și-n serviciile de urgență, iar mama lui a fost mândră de reușitele sale în țara noastră.

Nasir Arafat varul lui Raed Arafat

Nasir Arafat varul lui Raed Arafat

Deși cu greu a reușit să realizeze SMURD, până la urmă consecvența lui Raed Arafat a făcut din ideea sa, cu o salvare proprie cumpăarată de el personal, să ajungă serviciul principal de urgență din România.

Arafat și-a ținut departe viața personală și a limitat drastic întrebările legate de aceștia. Singurii care au reușit să pătrundă în viața personală sunt cei de la CRJ, care au vorbit cu vărul acestuia și au aflat ceva mai multe despre viața personală.

Raed Arafat este în prezentul șeful departamentul de urgență din România și secretar de stat în Ministerul Sănătății. Arafat este unul din cei mai apreciate personalități din România și respectat de majoritatea populației pentru tot ce a făcut pentru sistemul sanitar. „Un străin” a reușit ce n-au reușit autoritățile în 30 de ani.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

5 Comments

5 Comments

  1. Cristian Niculescu

    2020-05-14T17:18:53+03:00 at 17:18

    Bravo, băieți, că mi-ați preluat articolul de acum 4 ani și l-ați înflorit. Așa se face jurnalismul adevărat! Cu matematica e greu, nici măcar n-ați calculat vârsta mamei Arafat – dacă avea peste 80 ani în 2016, cât are acum? 82 ziceți voi. Excepțional! Vreți să vă spun și ce n-am scris în articol? Lasă că scriu la mine.

  2. andrei

    2020-05-14T13:35:08+03:00 at 13:35

    Arafat este secretar de stat in ministerul de interne-domnilor Andronic si ai sai colaboratori

    • Adi

      2020-05-14T18:31:58+03:00 at 18:31

      Cred ca ar trebui sa se rentregeasca familia. Ar fi fain ca dupa ce da socoteala pentru tampeniile facute, sa il trimitem acasa. Sunt sigur ca are destul de munca acolo 😉
      Abia astept sa il vad si p-asta platund pentru ce a facut…

  3. Sorin Iancu

    2020-05-14T10:56:56+03:00 at 10:56

    Raed Arafat e mai roman decat romanii.Cum altfel sa traiasca mama sa decat in lux de vreme ce sunt bogati,prin munca lor de o viata,prin afacerile pe care le-au cladit…Sa vad si eu care afacerist roman isi transforma fabrica in muzeu precum tatal lui Arafat….

  4. Draghia Margareta

    2020-05-13T23:39:23+03:00 at 23:39

    Un om adevarat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top