Connect with us
Concert Queen si Adam Lambert in aceasta seara, in Piata Constitutiei

Știri

Concert Queen si Adam Lambert in aceasta seara, in Piata Constitutiei

Bucurestenii se bucura de unul din cele mai asteptate concerte din acest an: Queen si Adam Lambert ii vor incanta pe fani in Piata Constitutiei in aceasta seara.

Trupa Queen va fi prezenta in aseara aceasta in fata publicului roman, alaturi de cunoscutul artist Adam Lambert. Piese precum „We are the champions” si „We will rock you” vor rasuna tin toate acordurile. Concertul de la Bucuresti face parte dintr-un turneu european in care sunt incluse 15 tari.

Accesul la concert se va face de la ora 16, concertele de deschidere urmand sa inceapa la ora 17:30. Show-ul se va incheia in jurul orei 23, conform organizatorilor.

Adam Lambert si trupa Queen au ajuns deja la Bucuresti cu un avion privat. In Piata Constitutiei sunt asteptati 25.000 de fani. Tehnicienii pregatesc peste 300 de lumini inteligente si lasere, semn ca va fi show!

Oficial: CONCERT RIHANNA in ROMANIA. Cand are loc si cat costa biletele

CONCERT SIA in ROMANIA. Pret bilete

Pretentiile cantaretilor, desi sunt faimosi la nivel international, au surprins organizatorii prin saracia lor: au cerut o canapea, cateva scaune, fructe si sucuri dietetice. Membrii trupei Queen si Adam Lambert s-au imprietenit rapid cu organizatorii impresionand cu normalitatea lor.

Unul dintre organizatori, Laura Coroianu, a declarat ca singurul lucru care poate parea excentric din solicitarile vedetelor este ceaiul de ghimbir cu putina miere, acesta fiind secretul pentru ca vocile lor sa functioneze la perfectiune.

Trupa britanica Queen a fost infiintata la inceputul anilor 70. Trupa de muzica rock a lansat de-a lungul anilor 15 albume vandute in peste 150 de milioane de exemplare in toata lumea. Disparitia lui Freddie Mercury in anul 1991 nu a oprit proiectul Queen: Brian May si Roger Taylor au continuat sa cante avand succes si fara Mercury.

„Nici eu, nici Roger, nu am crezut ca se poate intampla asta. Am crezut ca s-a terminat totul cand l-am pierdut pe Freddie. Este un miracol”, a declarat May intr-un interviu recent pentru o revista din Occident.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top