Connect with us

Știri

Cristi Borcea, dat in judecata de un fost angajat de la Dinamo. Vezi ce acuzatii i se aduc

Cristi Borcea a fost dat in judecata de un fost angajat al clubului Dinamo, pe motiv ca fostul actionar al „cainilor rosii” l-ar fi otravit.

Borcea si Nicolae Badea au fost actionati in instanta de de catre Gheorghe Limbutu, fostul sef de protocol al clubului Dinamo, care a ajuns sa aiba probleme mari de sanatate din cauza unui fursec otravit pe care l-a mancat la baza de la Saftica, noteaza Wowbiz.

Incidentul s-a produs in urma cu mai multi ani, cand barbatul a mancat, din neatentie, dintr-o cutie cu fursecuri otravite, comandate de sefii clubului pentru a omori cainii care se inmultisera excesiv la baza de la Saftica. Limbutu a lesinat si a intrat in coma, din care a iesit dupa cateva zile.

CITESTE SI: Alina Borcea o acuza pe Valentina Pelinel: A avut o relatie cu Cristi si pe vremea cand el era casatorit cu Mihaela

CITESTE SI: Gigi Becali, dezvaluiri despre cum a ramas gravida Valentina Pelinel cu Cristi Borcea: „I-a dat…”

CITESTE SI: CRISTI BORCEA, internat de URGENTA la sectia de Cardiologie de la Spitalul Floreasca

Gheorghe Limbutu si-a cautat mult timp dreptatea in instante, insa abia la sfarsitul lui 2015 a decis sa redeschida procesul si sa-i dea in judecata pe Cristi Borcea si Nicolae Badea.

Barbatul are acum 61 de ani si este incadrat cu handicap de gradul 1.

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top