Connect with us

Știri

Cristi Borcea, vizitat de Valentina Pelinel la Jilava

Cristi Borcea ar fi fost vizitat de Valentina Pelinel, sambata, la Penitenciarul Jilava, unde fostul actionar al clubului Dinamo se afla incarcerat.

Conform Spynews, Valentina Pelinel l-a vizitat pe Borcea sambata dimineata. Ea s-a prezentat la penitenciar cu un bagaj mare, aducandu-i afaceristului un pachet. Cei doi au stat de vorba timp de o ora, timp in care Borcea ar fi fost foarte fericit ca o vede pe viitoarea mama. La finalul vizitei, Valentina Pelinel a plecat zambitoare spre casa, noteaza sursa citata.

CITESTE SI: Valentina Pelinel vrea sa o dea in judecata pe Monica Tatoiu! De la ce a pornit scandalul intre cele doua

Cristian Borcea a fost dus, in urma cu aproape doua saptamani, din Arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava, unde va putea sta sub supraveghere medicala.

El a fost internat pentru cinci zile, la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost supus unor investigatii medicale, pe care trebuie sa le faca periodic, dupa ce a fost operat pe cord, in anul 2012.

CITESTE SI: Mesaj sfasietor de sustinere al fetei lui Cristi Borcea pentru tatal ei

Dupa ce a fost condamnat, in martie 2014, la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, Cristian Borcea a fost incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba. Recent, Borcea a fost transferat in Arestul Politiei Capitalei, pentru a putea fi prezent in fata procurorilor DNA care fac cercetari in dosarul privind mita data judecatorului Geanina Terceanu.

foto:ziarulring.ro

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top