Connect with us

Știri

CRISTINA BALAN, castigatoarea de la VOCEA ROMANIEI, le raspunde criticilor: Regulamentul permite inclusiv presedintelui Romaniei sa participe!

Cristina Balan, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a raspuns criticilor care au spus ca nu trebuia sa primeasca marele premiu.

Cristina Balan a spus ca victoria ei in marea finala de la Vocea Romaniei a fost surprinzatoare chiar si pentru ea. „La fel de surprinzatoare a fost si pentru mine decizia publicului, cam din aceleasi motive amintite si de Tudor. Este adevarat ca in aceasta finala eu am pornit de pe ultima pozitie in perspectiva multor oameni, cu atat mai mult cu cat s-a vorbit foarte mult despre „consacrarea“ mea si am fost blamata pentru aparitia in cadrul emisiunii, desi regulamentul permite inclusiv presedintelui Romaniei sa participe, daca isi doreste”, a spus Cristina.

CITESTE SI: SCANDAL dupa finala VOCEA ROMANIEI: Fanii emisiunii o contesta pe CRISTINA BALAN

VEZI SI: VOCEA ROMANIEI, 18 DECEMBRIE. CRISTINA BALAN a castigat FINALA VIDEO ONLINE

Fosta solista de la Impact a spus ca sprijinul lui Tudor Chirila a contat enorm in ecuatia victoriei. „A stiut sa vada in mine un potential pe care nici nu m-as fi gandit ca il am, a stiut sa imi dea increderea, puterea si energia de a trece peste toate criticile aduse. A stiut sa vada in mine dincolo de concurentul Cristina Balan, a reusit sa ma descopere ca om, ca artist si, in felul asta, sa gaseasca piesele care sa mi se potriveasca cel mai bine. As vrea sa subliniez, daca tot am ajuns la acest subiect, ca Tudor a venit la pachet cu o minune de om, terapeuta de voce, doamna doctor Gabriela Dutescu. Categoric, fara aceasta formula de doi, Tudor si doamna Dutescu, nu as fi putut ajunge in acest punct in care sa vorbim despre castigarea trofeului Vocea Romaniei”, a spus Cristina Balan pentru Adevarul.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top