Connect with us

Știri

Cristina Balan despre Tudor Chirila: „La prima vedere e usor nesuferit, dar…”

Cristina Balan a vorbit despre emotiile traite in show-ul Vocea Romaniei. Artista a avut cuvinte de lauda la adresa lui Tudor Chirila, iar in acelasi timp le-a transmis un mesaj dur criticilor.

„A fost un amalgam de trairi si de momente in care imi venea sa renunt si cred ca nu sunt singura. Ma gândesc ca foarte multi concurenti au avut cel putin un moment de acest gen. Nu poti sa renunti pentru ca vrei sa vezi pâna unde poti merge, cât de departe poti ajunge, si-n plus intervine si orgoliul, cel putin in cazul meu asa a fost. Ajungi sa-ti cauti metode de relaxare. Eu am ajuns in acel punct, sotul meu stie foarte bine, trebuia sa-mi tina discursuri motivationale in fiecare noapte”, a spus Cristina Balan intr-un interviu acordat publicatiei Adevarul.

CITESTE SI: EXCLUSIV Mama Cristinei Balan, dupa Vocea Romaniei: “Au inceput sa sara pe ea tot felul de oameni care-i cer bani”

Fosta solista a trupei impact a vorbit si despre Tudor Chirila. „Tudor insusi a spus ca pare dur si arogant. La prima vedere e usor nesuferit, dar m-a surprins pentru ca am descoperit o sensibilitate la care nu m-am asteptat chiar deloc. O doza mare, pentru ca eu cred ca fiecare om are o doza, o bucatica de sensibilitate, insa Tudor o ascunde foarte bine. Lucrul acesta mi-a placut foarte mult. El a inteles foarte bine luptele mele interioare si fondul meu sufletesc si imi place sa cred ca si eu am inteles macar o parte din ce a lasat el sa se vada”, a spus Cristina Balan.

CITESTE SI: Tudor Chrila, mesaj emotionant: „Zeii muzicii sunt…”

Ea a vorbit si despre criticile care i-au fost adresate dupa castigarea show-ului Vocea Romaniei.

„Nu stiu care persoana simtitoare asa ca mine ar putea sa nu fie afectata deloc. Incerci sa ignori, dar undeva te macina putin pentru ca sunt lucruri pe care le stii neadevarate, altele sunt exagerate, si te deranjeaza, dar dupa ce suferi putin, te consumi, treci mai departe pentru ca altceva nu ai de facut. Nu stiu ce satisfactie au persoanele care isi spun parerea in orice fel. E in regula, pentru ca avem dreptul la libera exprimare, dar trebuie sa o facem decent, argumentat si nu doar un subiectivism aruncat in eter.

CITESTE SI: CRISTINA BALAN, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a rabufnit: „Sunt o mare mincinoasa!”

E ca si cu democratia de dupa Revolutie. Da, ai voie sa faci ce vrei, dar nu e bine sa faci tot ce-ti trece prin cap in public. Da, poti scuipa pe jos, dar nu-i frumos. La fel si in mediul virtual, poti injura pe cineva, poti sa insulti, dar nu e frumos. E o problema generala a românilor, e un lucru care tine si de educatie, de bun simt, de decenta. Tot trambitam ca vrem sa fim o tara nu stiu cum, latram pe net, dar hai sa si facem ceva. Daca am trai dupa motto-ul „Sa nu faci ceea ce nu vrei sa ti se faca“, cred ca am avea o lume mult mai buna”, a spus Cristina Balan pentru sursa citata.

Castigatoarea celei mai recente editii din Vocea Romaniei a spus ca a trecut si prin momente de depresie acuta, pe care le-a depasit cu ajutorul sotului si al prietenilor: „Au fost mai multe depresii. E mult spus depresie, au fost momente de depresie acuta, care au trecut prin caldura, prin ajutorul partenerului si al prietenilor”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top