Connect with us
femeia cu trei sâni

Știri

Cum arată femeia cu trei sâni! Motivul incredibil pentru care este așa!

O femeie din SUA a recurs la un gest nebunesc pentru a fi…specială. Ea a cheltuit o sumă de 20.000 de dolari pentru a-și implanta un al treilea sân, iar motivul este bizar.

Americanca a mers la peste 60 de doctori în încercarea de a-și implanta al treilea sân. Cei mai mulți dintre ei nici nu au vrut să audă de așa ceva, dar, în cele din urmă, femeia a reușit să convingă un medic să îi satisfacă cererea ieșită din comun.

Ideea i-a venit după ce a văzut filmul Total Recall, personajul ei preferat fiind femeia cu trei sâni din acest film SF. Ea a sperat ca prin această metodă să devină vedetă și să aibă propriul show, dar și să fie…mai neactrativă pentru bărbați!

Vestea nu a picat bine în rândul familiei sale. Rudele ei au decis să nu mai vorbească cu ea, ca urmare a gestului său ieșit din comun.

Procedura a costat 20.000 de dolari și a durat o oră și jumătate. Inițial, medicii au crezut când ea glumește când a spus că-și dorește să aibă trei sâni, de aceea multi au refuzat-o: “A fost un chirurg care mi-a spus ca sunt nebună și mi-a recomandat un spital de boli mentale.“

Cu toate acestea, există multe persoane care spun că cel de-al treilea sân ar fi de fapt o proteză și că tânăra Jasmine ar minți despre implant.

Galerie Foto

Citește și: Alerga prin parc, când un bărbat i-a spus că are sânii lăsați. Nervoasă, s-a dus acasă și a făcut asta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top