Connect with us

Știri

Cum recunosti un mincinos: Sapte semne ca o persoana te minte!

Mai multe studii arata ca oamenii fac anumite gesturi care ii dau de gol atunci cand mint. Iata sapte semne prin care poti sa recunosti un mincinos!

Persoanele care mint au tendinta de a spune foarte multe informatii, care nu au legatura cu conversatia. Ei vorbesc multe, sperand ca vor fi crezuti de cei din jur.

Mincinosii gesticuleaza mult si devind ostili si furiosi atunci cand interlocutorul ii acuza ca spun neadevaruri.

Ritmul respiratiei oamenilor care mint se schimba. Spre exemplu, atunci cand o persoana minte, din reflex, incepe sa respire mai greu.

TEST: Cat de mincinos esti?

Vocea unui om care minte se schimba. Din cauza schimbarii ritmului respiratiei, cel/cea care minte poate avea inflexiuni.

Persoanele care spun minciuni isi fixeaza interlocutorii fara a clipi prea mult.Prin aceasta tactica, incearca sa ii manipuleze si sa ii controleze pe cei pe care ii mint.

Mincinosii repeta cuvinte sau fraze, in speranta ca isi vor intari punctul de vedere si vor convinge persoana cu care vorbesc ca ceea ce spun e adevarat.

Oamenii care mint au ticuri nervoase. Isi ating sau acopera gura, misca picioarele, se scarpina, sau fac tot felul de gesturi carer tradeaza faptul ca se simt inconfortabil si agitati.

foto: Getty Images

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top