Cum să ai o zi de luni perfectă

12.01.2015
Cum să ai o zi de luni perfectă

Cum să ai o zi de luni perfectă:

1. Aranjează-te: fă-i în ciudă zilei de luni şi dichiseste-te. Te vei simţi mult mai bine dacă acorzi mai multă atenţie aspectului tău fizic. Trezeşte-te deci puţin mai devreme, aranjează-ţi părul şi alege-ţi o ţinută care să te facă să te simţi ca şi cum ar fi ziua ta de naştere.

2. Planifică-ţi o activitate de weekend: chiar dacă e zi de muncă, ai grijă să incluzi pe lista de luni ceva ce ai face în mod normal la sfârşit de săptămână. Astfel, înainte sau dupa job, întâlneşte-te cu un prieten, ieşi într-un bar sau o cafenea, joacă-te pe calculator sau fă ce-ţi place cel mai mult.

3. Ascultă muzica preferată: mulţi dintre noi ascultăm în maşină un post de radio oarecare şi nu ne mai pasă de muzica preferată. Ascultă melodiile tale favorite şi vei avea o extra-doza de energie. Chiar te sfătuim să-ţi faci un folder cu titlul “Muzică de ascultat lunea!”.

4. Organizează şi prioritizează: de obicei, lista de acţiuni este incredibil de lungă în prima zi a săptămânii. “Mai taie din ele” cum ar spune cineva şi ia lucrurile treptat, organizează-le şi prioritizează-le!

5. Zâmbeşte! Este cel mai simplu şi de efect lucru pe care îl poţi face în cea mai tristă zi din săptămână.