Connect with us
Sase mistere despre vise, deslusite. Putem sa vedem viitorul in timp ce dormim?

Știri

Cum sa ai un vis lucid

Nu ar fi minunat sa iti poti crea si controla visele? Exista o metoda care te ajuta sa ai un vis lucid si sa explorezi lumea inchipuita de tine!

Intr-un vis lucid esti constient ca visezi si poti controla ce se intampla, folosindu-ti propria imaginatie. Metoda care iti permite sa preiei carma viselor se numeste WILD (Wake Initiated Lucid Dreaming) si cu ajutorul ei poti avea un vis lucid sau o proiectie astrala. Iata ce trebuie sa faci.

Cele mai bune rezultate le poti obtine dupa un somn bun de circa opt ore. Este foarte important sa fii treaz/a, odihnit/a si sa nu iti fie somn.

Ti s-a intamplat in ultima vreme sa visezi urat? Uite care este cauza cosmarurilor tale

Intinde-te in pat intr-o pozitie cat mai confortabila, apoi inchide ochii si relaxeaza-te. In aceste momente de inceput este esential sa alungi orice distragere din minte si sa nu iti fie teama sa intri in visul lucid.

Deoarece ai avut parte de un somn bun inainte, acum nu vei adormi asa usor. Acest lucru iti da ocazia sa iti reglezi respiratia si bataile inimii. Nu iti lasa gandurile sa iti tulbure concentrarea si mentine-ti calmul. Este esential sa nu te misti, pentru ca va trebui sa o iei de la inceput.

Dupa o perioada de 15 minute, maximum o jumatate de ora, vei ajunge in etapa in care nu vei mai putea sa iti simti corpul. Aici este momentul in care s-ar putea sa vezi unele forme mai bizare si fascicule de lumina. Formele vor evolua in imagini difuze sau figuri geometrice. Nu te concentra pe ele si lasa-ti mintea sa zboare. Acesta este punctul cel mai dificil al acestui proces.

Odata ce l-ai depasit, vei observa ca imaginile din mintea ta incep sa prinda culoare si sa devina reale. Tot ce ai de facut acum este sa exporezi lumea din adancul mintii tale!

Tine minte: nu iti deschide ochii in timpul acestui proces si nu intra in panica in momentul in care incep sa se formeze imaginile pentru ca nu iti doresti ca visul tau lucid sa se transforme in cosmar!

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top