Cum stai cu logica? 4 teste care-ți pot aduce un abonament Netflix valabil 1 an

25.07.2020

Concurs! Răspunde corect la cele 4 teste de logică de mai jos și te înscrii automat la tragerea la sorți pentru un abonament Netflix valabil 1 an. Regulamentul concursului estes publicat pe huff.ro. Iată provocările

Aceste teste de logică te vor ajuta să-ți evaluezi gândirea logică. Foarte puțini oameni reușesc să le rezolve corect și rapid.

Crezi că vei rezolva toate aceste patru teste de logică? Suntem convinși că poți, dacă le acorzi atenția și răbdarea cuvenite. Mult succes!

1. Problema deținutului

Iată primul dintre aceste teste de logică. Poliția caută un deținut care a evadat și descoperă că se află într-una dintre aceste trei case.

Polițiștii aruncă o privire pe o fotografie aeriană a celor trei case. Își dau seama imediat în care casă se afla deținutul. Unde se ascunde deținutul?

2. Testul figurilor geometrice

Această probă a fost extrasă dintr-un test IQ standardizat.

  • Un geniu poate găsi rezolvarea în doar 10 secunde.
  • Dacă ai găsit răspunsul în 2 minute, te afli printre cei 15% dintre oameni care sunt cel mai bine dotați intelectual.
  • 75% dintre respondenți au găsit problema imposibil de rezolvat, astfel că au cerut un indiciu.

Pe tablă sunt prezentate cinci figuri diferite. Întrebarea este simplă: Care imagine din această înșiruire nu se potrivește?

3. Ajută-l să iasă din cameră

Iată a treia provocare din seria noastră de teste de logică: Băiatul este blocat într-o cameră. În cameră se află o masă, un scaun, două uși și o gaură mică în tavan (care are diametrul de 10 centimetri).

În spatele primei uși se află un leu înfometat, care nu a mai mâncat de două zile. În spatele celei de-a doua uși se află un tunel de sticlă care intensifică lumina soarelui.

El creează o temperatură atât de mare, încât simpla deschidere a ușii l-ar putea ucide pe băiat. Cum va ieși el din cameră?

4. Teste de logică – Parcarea numerotată

Pare încâlcită situația, dar e chiar simplă, de fapt. Acest ultim test îți verifică logica și – mai ales – imaginația și abilitatea numită gândire laterală (capacitatea de a căuta soluții într-un mod neconvențional).

Iată și răspunsurile

Răspunsurile se publică pe 1 august 2020, la ora 23:59 când se încheie concursul.