Connect with us

Știri

Cum va arata noul iPhone 7. Detalii tehnice si preturi

Chiar daca mai este destul timp pana la lansarea noului Iphone 7, zvonurile cu privire la performantele si design-ul noului device au inceput sa apara pe blogurile de specialitate.

Ne asteptam ca Apple sa introduca un nou procesor mult mai puternic si eficient decat actualul A9 de pe 6s. Viitorul smartphone va include noua generatie de procesoare A10 provenite cel mai probabil de la TSMC.

Dupa cum ne-au obisnuit cei din Cupertino, viitorul iPhone va sosi in luna septembrie a anului viitor in doua versiuni comerciale. Apple ar putea miza tot pe aceleasi display-uri de 4,7 si 5,5 inci. Se pare insa ca ecranele vor avea rezolutii diferite fata de actualele generatii. Potrivit celor de la macrumors.com care citeaza o sursa chineza, noul Iphone ar putea avea display edge to edge. Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities considera ca Apple nu va miza pe un astfel de panou si va merge tot pe un display clasic cu celule luminoase.

Sunt sanse mari ca noul iPhone 7 sa se apropie de grosimea noului iPod (6.1 mm). Asemenea actualei generatii de iPhone (6s si 6s Plus), noul model va pastra tehnologia 3D Touch. Aceeasi sursa chineza mai mentioneaza ca viitorul display va avea o tehnologie TFT-LCD.

CITESTE SI: 5 lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu un iPhone

CITESTE SI: BLACK FRIDAY 2015 la EMAG. IPHONE 6 la 1.999 lei!

Componentele viitorului model de iPhone vor proveni de la producatorul american Synaptics care a mai furnizat si in trecut tehnologie pentru generatiile de iPhone. Mai multe randari aparute pe YouTube ne prezinta un telefon Apple cu display edge-to-edge care are integrat butonul  Home pe ecran. Asta ar putea inseamna ca viitoarea tehnologie Touch iD sa fie inclusa in display.

Pentru a nu mai da satisfactie criticilor Apple va folosi pentru noua generatie de telefoane un nou tip de aluminiu din Seria 8000. Noul tip de aluminiu este capabil sa izoleze foarte bine componentele interioare putand chiar implementa certificatul IP68.

Interiorul noului iPhone 7 va avea cel putin 3 GB de RAM si va oferi un nou senzor optic al camerei. Pretul noului iPhone 7 ar putea ramane la standardele actualelor modele Apple, respectiv 549 dolari pentru varianta de 16 GB si 699 dolari pentru versiunea de 128 GB.

Sursa foto: Lehighvalleylive

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top