Connect with us
Bayezid Hossain este un baietel de patru ani din Bangladesh, care arata ca un batran de 80 de ani. El sufera de progeria, o afectiune foarte rara.

Știri

Cutremurator! Acest „batran” este, de fapt, un copil de 4 ani! De ce arata asa

Bayezid Hossain este un copil din zona de sud a Bangladeshului. La varsta de 4 ani, el prezinta deja toate trasaturile fizice ale unei persoane varstnice. Baietelul sufera de progeria, o boala care il face sa imbatraneasca de opt ori mai repede decat un om obisnuit.

Povestea lui Bayezid este una dramatica. Pentru progeria nu exista tratament, iar ceilalti copii se tem de el si nu vor sa se joace cu acesta. Cu toate acestea, mama lui spune ca este foarte inteligent. „Dezvoltarea sa fizica este complet anormala, dar mintal, cu el poti avea conversatii minunate; este foarte intuitiv la varsta lui”, a declarat mama baietelului, pentru Daily Mail.

Citeste si: I s-a injectat ciment in fata, iar acum arata infiorator FOTO. Cum s-a intamplat asa ceva

Citeste si: Si-a sarutat iubita si, dupa cateva minute, femeia a murit. CAUZA DECESULUI ESTE SOCANTA

Bayezid nu poate merge la scoala, insa ii place sa se joace cu mingea, sa deseneze si sa isi strice jucariile pentru a le repara la loc.

Din pacate, majoritatea copiilor diagnosticati cu progeria nu traiesc decat maxim 13-15 ani. Oamenii din satul lui Bayezid pun boala micutului pe seama parintilor sai, care sunt verisori primari. In Bangladesh, precum si in alte zone rurale ale Asiei, casatoria dintre veri este permisa. Parintii copilului s-au casatorit cand aveau doar 13 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top