Connect with us

Știri

David si Victoria Beckham divorteaza!

David si Victoria Beckham planuiesc sa puna capat mariajului lor de aproximativ 20 de ani. Asa sustine revista americana „OK! Magazine”, iar informatia ar fi fost dezvaluita de un apropiat al cuplului.

In plus, apropiatii celor doi au dezvaluit dorinta fostului fotbalist englez de a incepe o noua viata, departe de sotia sa. Cei doi au impreuna patru copii. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atat de usoare precum par, iar in acest moment cuplul incearca sa isi rezolve problema banilor.

Citeste si: Matt LeBlanc, vedeta din Friends, va prezenta Top Gear

Citeste si: Topul nuntilor de VEDETE din anul 2015

Mai exact, pana la pronuntarea divortului, cele doua vedete trebuie sa-si imparta averea, o avere care se ridica la un miliard de dolari. Toate acestea, pentru ca David, in varsta de 40 de ani si Victoria, de 41 de ani, n-au semnat inainte de casatoria din 1999 un contract prenuptial.

Zvonurile unui posibil divort au fost confirmate si de bona familiei, in fata jurnalistilor de la News of the World. Cu toate acestea, cuplul a intentat o plangere in instanta impotriva ziarului, sustinand ca bona, Abbie Gibson ar fi incalcat un contract de confidentialitate. Judecatorul care a solutionat cazul a decis in favoarea publicatiei pe motiv ca povestea a fost in interes public, pentru ca „sotii Beckham, cel mai celebru cuplu din Marea Britanie, au facut milioane infatisand relatia lor ca o casatorie perfecta”.

In plus, zvonurile separarii au fost confirmate si de faptul ca sotii Beckham nu au mai aparut impreuna de ceva timp, iar „Posh Spice” si-ar fi sters de pe spate un tatuaj prin care isi declara iubirea fata de sotul ei, David Beckham.

Sursa foto www.romaniatv.net

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top