Connect with us
Polițistul a oprit un bărbat despre care credea că e fiul lui mort. Ce avea pe bordul mașinii i-a arătat adevărul

Știri

De ce ating polițiștii unul dintre farurile mașinii atunci când te opresc? Motivul te va surprinde!

Tuturor ni s-a întâmplat, măcar o dată, să fim trași pe dreapta de către poliție. Bineînțeles că nimănui nu îi face plăcere să fie oprit de poliție, mai ales dacă acest lucru se lasă cu o amendă.

Una dintre aceste acțiuni este atingerea unui far din spatele mașinii. Motivul pentru care fac acest lucru nu este cunoscut de prea mulți șoferi. Dacă ești unul dintre ei, citește în continuare pentru a afla ce urmăresc polițiștii atunci când fac acest lucru.

Ritualul de atingere a farului are legătură cu trecutul poliției rutiere. Înainte de inventarea camerelor de supraveghere, polițiștii erau destul de șireți cu această tactică. Nu trebuie să te îngrijorezi, nu este vorba despre ilegalități, ci, mai degrabă, cu prevenirea unor infracțiuni.

Poliţistii îşi lasă amprenta pe maşina respectivă

Atingând lămpile din spate, agenții aveau avantajul de a surprinde infractorii înainte ca aceștia să apuce să ascundă obiectele ilegale.

Un alt motiv, chiar mai interesant, este acela că prin această tactică organele de poliție își lăsau amprentele pe mașina respectivă.

Dacă stai puțin să analizezi situația, acest ritual este chiar ingenios pentru că în cazul în care șoferul ar ataca polițistul, amprentele celui din urmă ar rămâne pe mașină.

În orice caz, în zilele noastre, cele mai multe mașini de poliție sunt echipate cu camere de luat vederi, așa că această tactică nu mai este necesară. Mai mult decât atât, departamentele de poliție sfătuiesc polițiștii să nu mai practice acest truc.

Citeşte şi ATAC armat la un festival de muzică! Sunt 20 morţi şi zeci de răniţi VIDEO

1 Comment

1 Comment

  1. mihai

    2017-10-02T11:14:41+03:00 at 11:14

    Vai da ce lucruri iteesante scriu tu!
    Chiar a început să mă doară capul .
    Deci polițiști atin farurile ca nu cumva soferul să comită vreo infracțiune. Deci dacă soferul are droguri nu le mai vinde pentru că polițistul aatin farul.
    Și apoooi vine poliția și găsește amprentele digitale pe far. Și gata infracțiunea pac la războiu.
    Parol bibicule cum le zici tu mai rar.
    Ce te faci dacă infractorele spală mașina ori îi dă foc găsești ampretele printre fiare arse.
    Aoleu ma doare teribil tărtăcutza .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top