Data: 11 Sep. 2017, Ora publicării:20:15

De ce trebuie să faci sex cât mai des. Concluziile oamenilor de știință

Sexul este o componentă esențială pentru a relație funcțională. Oamenii de știință au dovedit că o viață sexuală intensă influențează bunul mers al lucrurilor între parteneri. Iată de ce trebuie să faci sex cât mai des!

Sexul întinerește

În urma unui studiu efectuat de experții de la Spitalul Regal din Edinburg, Scoția, s-a dovedit că persoanele care fac sex de cel puțin patru ori pe săptămână, cu un partener stabil, sunt percepuți a fi de șapte până la 12 ori mai tineri decât sunt.

Partidele dese de sex te scapă de depresie

loading…În timpul orgasmului, în corp se eliberează serotonină, hormonul fericirii. În același timp, crește nivelul de endorfine și opioide, substanțele chimice din creier, numite și chimicalele bucuriei.

Sexul slăbește

Deși nu se poate compara cu un antrenament fizic serios, în timpul unei partide de sex se pierd destul de multe calorii. Jumătate de oră de plăcere te poate scăpa de 100 de calorii.

Partidele de sex scad presiunea sanguină

Potrivit cercetătorilor, sexul reduce tensiunea arterială. În același timp, masturbarea sau alte jocuri intime, contribuie la accelerarea vitezei de circulație a sângelui.

Sexul calmează durerile

În momentul în care te simți obosită și ai dureri de cap, decât să iei o pastilă, mai bine te bucuri de o partidă de sex. sfatul vine de la specialistul american Bary R. Komisaruk, care spune că orgasmul poate bloca durerea. În timpul celor mai pasionale clipe din actul sexual se eliberează un hormon care poate reduce intensitatea durerii.
În cazul în care nu te bucuri de afecțiunea unui partener stabil, masturbarea este o variantă la fel de bună. Prin autosatisfacere poți să scapi de neplăcutele dureri menstruale

loading…


Sursa: Huff.ro
Data publicării: 11 Sep. 2017
Scris de , în WOW
Știri despre:
Comentarii