Decizia luata de BORCEA din spatele gratiilor: Mihaela, Alina si Valentina nu mai au voie sa…

20.01.2016
Decizia luata de BORCEA din spatele gratiilor: Mihaela, Alina si Valentina nu mai au voie sa…

Afectat de conflictul creat intre femeile din viata lui, Cristi Borcea a luat o decizie radicala. Fostul actionar din Stefan Cel Mare le-a interzis Mihaelei, Alinei si Valentinei sa-l mai viziteze in inchisoare.

In urma cu cateva zile, Cristi Borcea a sarbatorit in arest implinirea celor 46 de ani, Surprinzator, niciuna dintre cele trei femei din viata lui nu a aparut la poarta inchisorii pentru a-i ura „La multi ani”.

Extrem de afectat de scandalul dintre sotia lui, Alina, si presupusa amanta, Valentina Pelinel, omul de afaceri ar fi hotarat sa petreaca o perioada singur, in arestul inchisorii, fara sa beneficieze de vizite.

„Cristi le-a interzis femeilor din viata lui cu desavarsire sa vina in vizita. Mihaela fusese deja la el, iar Alinei i-a spus, raspicat, ca nu are ce sa caute la el. Este foarte suparat pe toata lumea, mai ales ca el nu isi dorea un asemenea scandal” – ar fi declarat, potrivit Spynews, un apropiat al lui Borcea.

De altfel, cel mai prost ar fi picat Alina in toata povestea caci, potrivit unei declaratii a lui Cristi Brancu. Dupa ce sotia lui Borcea ar fi aparut intr-o emisiune tv, dinamovistul s-ar fi enervat si ar fi spus chiar ca are de gand sa o paraseasca.

CITESTE SI:Povestea Mihaelei Borcea: Cum a fost la un pas de moarte si ce spune despre divortul de Cristi
CITESTE SI:Decizie dura luata de Cristi Borcea! Ce se intampla cu Valentina Pelinel si cu Alina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *