Connect with us
Descoperire macabra in varful unui copac. Nimeni nu are explicatii

Știri

Descoperire macabra in varful unui copac. Nimeni nu are explicatii

DESCOPERIRE MACABRA IN RUSIA: Ciudatenii sunt la tot pasul pe planeta, insa cea descoperita in ultimele zile e demna de un film de groaza. Intr-un sat siberian, dupa ce un localnic a trecut pe langa un copac, si-a dat seama ca a vazut ceva ciudat. S-a intors din drum si s-a uitat spre varful copacului. Ceva incredibil atarna de crengile acelui pom.

Pavel Petrov, un rus din Siberia, se plimba intr-o zi ca oricare alta prin padure impreuna cu tatal sau. Cei dou au observat un lucru straniu pe una dintre ramurile unui pin, la cativa centimetri de varful copacului, scrie metro.co.uk.

Un cadavru atarna la 15 metri inaltime, insa cei doi localnici nu au reusit sa isi dea seama ce era de fapt. Oamenii au cerut imediat ajutorul pompierilor. Ajunsi la fata locului, acestia au facut o constatare macabra. Cadavrul barbatului care atarna de pom era mumificat, mai spune sursa mentionata.

Ce a patit Regina Elisabeta? IMAGINILE SOCANTE INTERZISE IN MAREA BRITANIE

„Chupacabra” din Carpati! Ce este aceasta creatura misterioasa?

Conform anchetatorilor, barbatul ar fi murit in urma cu opt luni de zile. Prima ipoteza legata de acest caz ciudat este ca barbatul s-ar fi suit in varful copacului si nu a mai putut sa coboare. A intrat in hipotermie si a murit. Exista si o teorie a conspiratiei in acest caz, mai ales ca in Siberia se spune ca ar exista locuri bantuite sau vizitate de fiinte de pe alte planete ori inclusiv porti catre alte dimensiuni sau alte lumi.

Tot in Siberia se spune ca s-ar adaposti Yeti, omul zapezilor, care a fost vazut de nenumarate ori si in Tibet sau Nepal. In luna februarie 2013, un utilizator Youtube a postat un videoclip in care l-ar fi surprins pe Yeti avand grija de un copil in infrigurata Siberie. Vezi mai jos videoclipul care a strans aproape 900.000 de vizualizari si peste 1.000 de like-uri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top