Connect with us
Deși mai avea puțin până la naștere, o femeie gravidă visa doar oameni morți. La cezariană, medicii au încremenit!

Știri

Deși mai avea puțin până la naștere, o femeie gravidă visa doar oameni morți. La cezariană, medicii au încremenit!

O femeie gravidă din Marea Britanie a trecut printr-o întâmplare șocantă, care cu siguranță îi va marca viața.

S-a întâmplat cu câteva luni înainte ca ea să nască. În fiecare noapte, visa oameni morți și se trezea speriată, fiindu-i teamă să mai doarmă.

Când era aproape de data nașterii, ea și-a pierdut cunoștința și a intrat într-o comă profundă, din care apoi a ieșit, medicii fiind total bulversați de ceea ce se întâmpla.

Pentru ca lucrurile să fie și mai bizare, când s-a trezit, nici măcar nu mai știa că este însărcinată și avea probleme în a recunoaște persoanele apropiate, inclusiv pe soțul ei.

Când i-a venit sorocul, a optat să nască prin cezariană, doar că doctorii au descoperit un lucru șocant în corpul ei. Femeia avea, lângă bebeluș, ceva ce semăna cu o tumoare cu păr, care a fost îndepărtată de cadrele medicale.

În cele din urmă, medicii au ajuns la concluzia că era vorbă despre un frate geamăn subdezvoltat, care s-a absorbit în corpul ei și nu a mai apucat să vină pe lume.

Acest lucru, combinat cu sarcina, a produs o serie de reacții negative în subconștientul femeii, de aici venind acele coșmaruri cu oameni morți.

Din fericire, totul s-a terminat cu bine, iar atât femeia, cât și copilul ei nou-născut sunt într-o stare bună.

Citește și: Medicii i-au adus acestei mame băiețelul nou-născut. A rămas șocată când a văzut ce avea acesta în mână!

Citește și: A aflat că are gemeni. La 9 luni, s-a dus să nască prin cezariană, iar medicii s-au îngrozit. Ce era în burta ei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top