Connect with us
Dovada ca Emily Burghelea nu a fost data afara. Demisia negru pe alb a fostei asistente tv: „Am zis si in direct, dar m-au taiat..”

Știri

Dovada ca Emily Burghelea nu a fost data afara. Demisia negru pe alb a fostei asistente tv: „Am zis si in direct, dar m-au taiat..”

Emily Burghelea a revenit cu o noua informatie dupa emisiunea in care Mirela Vaida a facut tot posibilul sa o scoata pe Emily vinovata pentru tot scandalul provocat.

Asistenta, Emily Burghelea, auimit pe toata lumea dupa ce a anuntat ca demisioneaza pentru ca producatorii emisiunii acopera faptul ca Vulpita este agresata de sotul ei. Emily spune ca Viorica si Viorel au fost pusi de Mirela sa spuna cum i-a chemat la ea acasa si i-a imbatat.

Dupa ce Emily a anuntat ca a demisionat, Mirela Vaida a sustinut in emisiune ca in realitate, fosta ei asistenta a fost data afara de catre producatorii emisiunii. In acest sens, Emily a venit cu dovada care nu poate fi contestata de nimeni.

Emily Burghelea dovada ca n-a fost data afara

Emily Burghelea dovada ca n-a fost data afara

„Ei spun ca m-au dat afara, eu va atasez aici documnentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta si in direct, doar ca m-au taiat, nu am putut sa-mi termin fraza. Ei spun ca am plecat la un alt post. In realitate, eu filmez din curte”, a spus asistenta.

Emily a vorbit despre afirmatiile care au fost facute in emisiune

„Ei spun ca eu i-am imbatat pe cei doi. Li s-a pus vin in pahar, dar nu i-a obligat nimeni sa bea. Fiecare a baut cum a vrut. Ei spun ca scandalul ar fi pornit de la faptul ca scandalul ar fi porbit de la faptul ca eu i-am invitat pe cei doi la petrecere, nu este adevarat. Nu este adevarat! Tot scandalul a pornit de la faptul ca i ascund ca Veronica este batuta, eu nu pot sa accept ca o femeie sa fie batuta si de aici a plecat totul”, a mai spus asistenta.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. Anonim

    2020-06-17T20:15:53+03:00 at 20:15

    Bună Emily! Felicitări pentru ceea ce ești! O fata, educata, inteligenta și mult bun simt. Ai luat decizia cea mai buna. Un om ca tine, nu trebuia sa apară la o asemenea emisiune, cu prosti și despre prosti. Ma întreb, oare în tara noastră nu exista și oameni de alte categorii (medici, elevi eminenți, etc!) care sa apară la televizor și de la care mulți dintre noi avem câte ceva de învățat, sau cei ce realizează emisiunea și ma refer la Mirela Vaida, nu se pot ridica la nivelul celor sus menționați? Rușine Mirela Vaida, rușine Acces Direct, rușine ca transmiteți asa ceva pe un post TV.

  2. Dorin

    2020-06-17T12:22:41+03:00 at 12:22

    Felicitări pentru tot curajul avut și nu te speria draga Emily,Eu te rog sa dezvăluiesti totul pina la capat mai ales daca mai ai si dovezi căci chiar Tu ai văzut și ai auzit atitea de atîta timp din interiorul acestui shou de prost gust,te admiram și te încurajăm draga Emily sa nu te speria de amenințări daca ai cu tine adevărul și corectitudinea căci iată încă o dată că este adevărată zicala și cu televizorul se minte poporul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top