Connect with us

Știri

Elena Gheorghe si-a transformat bunica de 83 de ani

Inspirată probabil de poveștile recente de pe internet, ale unor femei de peste 80 de ani transformate total prin machiaj și coafură, Elena Gheorghe a decis să-și facă și ea bunica fericită cu un machiaj realizat chiar de ea.

Cântăreața a mers la ”Dada”, cum își alintă ea bunica, a machiat-o și a coafat-o, după care a publicat fotografiile pe o rețea de socializare, unde toată lumea a fost impresionată dre rezultatul final. Elena precizează că a făcut gestul deoarece vine ziua buncii, iar ea nu-i va putea fi alături în acea zi. Așa că i-a făcut cadoul mai devreme.

”Am fost în vizită la Dada (bunica mea). Am răsfățat-o cum am știut eu melena gheorgheai bine căci vine ziua ei de nume iar eu nu voi putea fi lângă ea atunci. Arată fabulos la 83 de ani!”, a scris Elena Gheorghe alături de imaginile de mai jos.

elena-gheorghe-620x620

Ea a aplicat un machiaj discret, dar de efect, care a șters ceva ani de pe chipul femeii, apoi dat puțin volum părului, folosind un ondulator. Bunica s-a lăsat pe mâinile dibace ale celebrei sale nepoate și pare extrem de încântată de rezultat așa că a stat la poze, mândră de transformarea prin care a trecut.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top