Connect with us

Știri

EXCLUSIV Mama Cristinei Balan, dupa Vocea Romaniei: “Au inceput sa sara pe ea tot felul de oameni care-i cer bani”

Cristina Balan, castigatoarea celui de-al cincilea sezon “Vocea Romaniei”, a starnit un val de controverse dupa ce a fost desemnata invingatoare de catre public. Desi multi au felicitat-o pentru performanta sa din finala, altii, in schimb, au considerat ca nu a meritat premiul de 100.000 de euro.

Cu toate acestea, cantareata a dat dovata de mult bun simt si a preferat sa nu raspunda celor care i-au contestat prestatia pe scena. Indignata de reactia unora dupa „Vocea Romaniei”, Mihaela Balan, mama artistei, ne-a marturisit:

“Au fost atatea emotii si trairi, incluzand reactiile unora, care nu pot face altceva decat sa scrie rautati gratuite ce vin din subiectivism.  Cristina e pe drum, in cursa ei, are idealuri, teluri, visuri, iar ei stau la margine si comenteaza in loc sa mearga pe drumurile lor. Eu, ca mama, uneori iau personal aceste reactii si ma lovesc in suflet, insa apoi imi dau seama ca nu ai ce sa ceri din partea unora care au acest (urat) hobby. Invingatorii starnesc invidii si reactii, trebuie sa ne obisnuim cu asta.”

Referitor la marele premiu, Mihaela Balan a tinut sa precizeze : “Sigur ca exista un plan al gospodaririi acestor bani. Ce e mai trist e ca au inceput sa sara pe ea tot felul de oameni care-i cer bani, acum ca a castigat aceasta suma. Acei oameni mai mult ca sigur nici n-au sustinut-o macar, nu mai zic de votat… Multe astfel de mesaje a primit si nici macar o felicitare in introducere. Iar banii inca n-au intrat în cont… Si Cristina se simte prost, fiindca ar vrea sa ajute pe toata lumea.”

CITESTE SI:CRISTINA BALAN, castigatoarea de la Vocea Romaniei, a rabufnit: „Sunt o mare mincinoasa!”

Mama fostei soliste a trupei Impact are numai cuvinte de lauda la adresa antrenorului Tudor Chirila. “Castigarea Vocea României inseamna o confirmare a valorii ei muzicale. Inseamna ca locul ei e pe scena, fara indoiala (fiindca a avut si asa ceva). Ea l-a ales pe Tudor pentru o suma de calitati care au convins-o ca el este antrenorul potrivit. Au fost multe momente in care Tudor a avut mai multa incredere in ea decat insasi Cristina. A fost o compatibilitate artistica si emotionala extraordinara si asta a contat enorm pentru ca s-a vazut. Cred ca si de asta au comentat unii ca ea a avut pile la Chirila, lucru care ma amuza. Daca oamenii ar sti cat de corect a muncit si luptat fata mea, ar respecta-o foarte mult.”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top