Connect with us
Felicitări 8 Martie 2020. Imagini frumoase cu flori de Ziua Femeii: La mulţi ani de 8 martie!

Știri

Felicitări 8 Martie 2020. Imagini frumoase cu flori de Ziua Femeii: La mulţi ani de 8 martie!

Felicitări de 8 Martie 2020. Ziua Internațională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. ONU a sărbătorit pentru prima dată Ziua internațională a femeii pe 8 martie, în 1975 — Anul internațional al femeii. Urează-le LA MULŢI ANI de 8 MARTIE femeilor din viaţa ta! Realitatea.net vă oferă o colecţie de felicitări frumoase cu flori de 8 Martie pentru mame, prietene, soţii şi iubite.

Huff.ro ţi-a pregătit o serie de mesaje, felicitări, urări şi sms-uri frumoase de 8 MARTIE: La mulţi ani de ZIUA FEMEII!

Felicitări de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. Felicitări de Ziua Femeii. Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră. Iată mai jos câteva felicitări, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

Felicitări de 8 martie. Mesaje şi felicitări pentru mame

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

Felicitări frumoase de 8 Martie. ” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

Felicitări cu flori de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. . „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

Felicitări de 8 martie. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

Felicitări frumoase de 8 Martie. „Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

Felicitări de 8 martie. MESAJE de 8 MARTIE pentru soţii

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

Felicitări de 8 Martie. „Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

Felicitări frumoase de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. ” Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Felicitări de 8 Martie. „Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

Felicitări cu flori de 8 Martie. „Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Felicitări frumoase de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. „Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor – deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit – pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea… şi pentru tot ceea ce reprezentaţi… pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu…La mulţi ani!

Felicitări de 8 martie. Urări pentru iubite

Felicitări cu flori de 8 Martie. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

Felicitări de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. 8 Martie 2020. „Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”
Felicitări frumoase de 8 Martie. „Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea. De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

Felicitări de 8 martie. MESAJE pentru colege, prietene de 8 MARTIE

” Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Felicitări frumoase de 8 Martie. ” 1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. la mulţi ani!”

Felicitări cu flori de 8 Martie. Felicitări de 8 martie. „Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

Felicitări de 8 Martie. „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

Felicitări de 8 martie. Urare de 8 Martie pentru profesoare

Felicitări frumoase de 8 Martie. Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poţi da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poţi să înveţi cu înţelepciune şi răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea paşilor pe drumul vieţii şi ştiinţei, pentru învăţarea şi cunoştinţele dăruite. Vă mulţumim cu respect, doamna Profesoară! La mulţi ani!!!

Felicitări de 8 Martie. Superstiţii de 8 Martie

Felicitări de 8 Martie.  De ziua Internațională a Femeii este bine să porți mărțișorul, căci vei avea parte de noroc întregul an. Cel puțin așa spune tradiția.

Felicitări frumoase de 8 Martie. Pe 8 Martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii. Prima zi s-a ţinut în 19 mai 1911 în Germania, Austria, Danemarca şi în alte cîteva ţări europene. Data a fost aleasă de femeile germane pentru că, la aceeaşi dată, în 1848, regele Prusiei a trebuit să facă faţă unei revolte armate şi a promis că va face o serie de reforme, inclusiv introducerea votului pentru femei.

Felicitări cu flori de 8 Martie. Însă Ziua Internaţională a Femeii a fost recunoscută oficial mult mai tîrziu, în 1975, de către Naţiunile Unite şi a fost adoptată, începînd cu această dată, de multe dintre guvernele ţărilor care pînă atunci nici nu aflaseră de existenţa ei.

Felicitări de 8 Martie. 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, are ca simbol laleaua

Felicitări frumoase de 8 Martie. Fiind asociată cu primăvara, ziua de 8 Martie este legată simbolic de flori. Mai exact, ,,mascota” internațională a sărbătorii este laleaua. Această floare reprezintă primăvara și gingășia, deci trebuie oferită femeilor de ziua lor.

Felicitări cu flori de 8 Martie. Florile nu sunt singurul lucru pe care bărbații îl dăruiesc femeilor de 8 Martie. De la produse cosmetice până la bijuterii și dulciuri, orice cadou e binevenit atâta vreme cât femeia este în centrul atenției.

Superstiții de 8 Martie: Mărțișorul aduce noroc

8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase 8 Martie 2018. Imagini frumoase

Felicitări cu flori de 8 Martie. Dacă încă mai porți mărțișorul primit de 1 Martie, continuă s-o faci! Se spune că fetele care poartă mărțișorul în perioada 1-9 martie vor avea noroc tot anul.

Felicitări frumoase de 8 Martie. Superstiţia spune că în perioada 1-9 martie, românii îşi aleg câte o zi din săptămână, de regulă ziua în care s-au născut, şi după cum va fi aceasta – noroasă, însorită, geroasă, ploioasă, caldă – aşa va fi tot anul celui ce şi-a ales ziua respectivă. Aceste zile sunt aşa-zisele Babe.

Ziua Femeii fiind o sărbătoare relativ recentă, nu există în folclorul românesc tradiții și obiceiuri legate de celebrarea femeii pe 8 Martie. Este ziua în care se sărbatorește de la un căpat la altul al lumii femeia, simbol al vieții, al iubirii, purității și al frumuseții spirituale. În această zi, femeia este în centrul atentiei, bărbații exprimându-și afecțiunea dându-i femeii iubite flori și cadouri.

Felicitări de 8 Martie. După Ziua Femeii, sărbătoare mare: 9 martie, prăznuirea Sfinților 40 de Mucenici

Felicitări frumoase de 8 Martie. Pe 9 martie are loc prăznuirea sfinţilor 40 de Mucenici din Sevastia.În credinţa populară, pe 9 martie se deschid mormin­tele şi porţile Raiului pentru sufletele celor morţi. Se dau de pomană Mucenici, un fel de cornuri în formă de opt, preparate din aluat asemănător cozona­cului, unse cu miere şi nucă.

Felicitări cu flori de 8 Martie. În această zi, bărbaţii obişnuiesc să bea 40 de pahare cu vin. Obiceiul îşi are originile în Antichitate, când se credea că bărbaţii care beau vin vor fi mai să­nătoşi şi mai puternici, căci vinul se va transforma în sânge.

Felicitări de 8 Martie. Un alt obicei este „rete­zatul stupilor”, adică se scot stupii afară, se curăţă fagurii şi se recoltează mierea. Din ea se prepară leacuri bă­beşti şi tot cu ea se îndul­ceşte rachiul, apoi se ung stupii cu rachiu să se înmul­ţească roiul. Tot în ziua de 9 martie bătrânii scot plugul în faţa casei în mod festiv marcând deschiderea sărbătorilor de primăvară şi a muncilor câm­pului.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top