Connect with us
O fetiță de 12 ani a fost violată de tatăl său vitreg. Povestea este și mai șocantă, pentru că totul s-a desfășurat cu acordul mamei.

Știri

Fetiță de 12 ani, violată de tatăl vitreg, cu acordul mamei. Care era scopul

Un bărbat din Marea Britanie și-a violat fiica vitregă în vârstă de 12 ani în repetate rânduri. Șocant este că totul s-a petrecut cuu arcordul mamei. Cei doi soți aveau un scop, pentru care supunea fata la abuzuri sexuale.

Și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 12 ani, cu acordul mamei. Care era scopul părinților

Cuplul locuia împreună cu fetița femeii într-o locuință din sudul Warwickshire, Marea Britanie. Bărbatul își dorea cu ori preț un copil, însă femeia era sterilizată. Cei doi părinți au amândoi vârsta de 30 de ani și își abuzau sexual fetița cu scopul de a le oferi un copil. „Fata ne-a spus că mama sa i-a cerut să rămână însărcinată cu tatăl vitreg.”, a spus Procurorul Steven Bailey.

Înainte de a-și supune fetița la perversiuni, cei doi s-au asigurat că aceasta este capabilă să poarte o sarcină. Anchetatorii au aflat despre acest caz de la profesorii fetei. Alertați de sarcina fetiței de 12 ani, cadrele didactice au luat măsuri.

Copila a mărturisit la școală că tatăl vitreg a violat-o și a obligat-o să rămână însărcinată. Profesorii au fost șocați când au aflat că mama știa despre toate acestea și chiar o încuraja să pastreze sarcina. „Ea m-a determinat să fac asta. El m-a violat, iar propria mea mama îmi cerea să nu mă opun”.

Citește și: Scrisoarea unei mame pentru tinerii care i-au violat fiica

Încercarea acestui cuplu de a-și folosi copilul de 12 ani pe post de mamă surogat a fost aspră pedepsită de autorități. Bărbatul a primit 18 ani de detenție, după ce și-a recunoscut fapta. Mama fetiței a fost condamnată la 6 ani de închisoare dupa ce a pledat vinovată pentru complicitate la viol și abuzuri aplicate minorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top